Header Ads

Evil Dead remake: Μηνύσεις, γυρίσματα και cast

Υπάρχει μια παράξενη κινητικότητα γύρω από το Evil Dead.

Το 1979 ο Sam Raimi, ο παραγωγός Robert Tapert και ο ηθοποιός Bruce Campbell έφτιαξαν τη Renaissance Pictures, που έκανε το Evil Dead.

Δύο ακόμα ταινίες, Evil Dead 2: Dead By Dawn και Army of Darkness, παρήχθησαν από τη νεοσύστατη εταιρεία και υπήρξε συζήτηση για μια τέταρτη.

Το θέμα όμως είναι ότι τότε, ο Raimi και ο Tapert είπαν τότε ότι δεν θα κάνουν ποτέ μια τέταρτη ταινία.

Μια άλλη εταιρεία, η Award Company, το πήρε ως μήνυμα ότι η Renaissance εγκατέλειψε τη μελλοντική χρήση του ονόματος του Evil Dead, και θέλει να κάνει τη δική της τέταρτη ταινία με τίτλο Evil Dead: Consequences (...) ή Evil Dead: Genesis of the Necronomicon.

Αλλά οι Raimi, Tapert και Campbell ξεκίνησαν μια νομική μάχη με την Award Pictures.

To Hollywood Reporter αναφέρει ότι ...

...η Renaissance μηνύει την Award Pictures, δηλώνοντας ότι η Award έχει τη πρόθεση να κάνει μια Evil Dead ταινία "...παρεμβαίνοντας στο σχέδιο του Raimi να κάνει το δικό του sequel/remake για τη Sony Pictures και τη FilmDistrict."

Προτού συγκινηθείτε, να έχετε κατά νου ότι στη πραγματικότητα πρόκειται για πρόθεση να κρατήσει την Award Pictures μακρυα από μια Evil Dead ταινία και όχι τόσο να την κάνει ο ίδιος.

Αυτή η περίπτωση δεν είναι σαν την υπόθεση του Night of the Living Dead, όπου ο George Romero και ο John Russo, δημιούργησαν τις δικές τους συνέχειες.

Και αν ρίξετε μια ματιά στην επίσημη ιστοσελίδα αυτής της Award Picture, είναι τόσο χάλια που φαίνεται σαν μια ομάδα ανθρώπων που θέλει να αναγκάσει τον Raimi να κάνει πραγματικά τη ταινία!
Λες;

Πάντως, όλα αυτά έρχονται στο φως ακριβώς τη στιγμή που το remake του The Evil Dead ξεκινά την παραγωγή στη Νέα Ζηλανδία.

Ο Sam Raimi, ο Robert Tapert και ο Bruce Campbell θα παράγουν τη ταινία σε σενάριο των Fede Alvarez και Rodo Sayagués, με προσθήκες από τη Diablo Cody και τον Alvarez να σκηνοθετεί.

Το cast αποτελούν η Jane Levy, ο Shiloh Fernandez, η Jessica Lucas, ο Lou Taylor Pucci και η Elizabeth Blackmore.

Αυτά τα είχατε μάθει από πέρυσι, αλλά έχει περάσει καιρός από τότε.
Ίσως λοιπόν η αφορμή δόθηκε για να ξεκινήσουν να το παίρνουν στα σοβαρά.
Θα δούμε.