Header Ads

Into the Dark trailer: Η Mischa Barton πηγαίνει στην άλλη πλευρά


Ο σκηνοθέτης του The Levenger Tapes, Mark Edwin Robinson βρίσκεται στο post-production για το Into the Dark (πρώην I Will Follow you Into the Dark), ένα μεταφυσικό θρίλερ του οποίου το trailer εμφανίστηκε χθες στα ιντερνέτια.

Μια νεαρή γυναίκα (Mischa Barton), που πάσχει από σοβαρή κατάθλιψη μετά το θάνατο των γονιών της, συνέρχεται μόνο όταν θα ζήσει ένα απροσδόκητο ειδύλλιο με έναν άνθρωπο ονόματι Adam (Ryan Eggold).

Όταν ο Adam εξαφανίζεται μυστηριωδώς στα βάθη ενός στοιχειωμένου κτιρίου  διαμερισμάτων, εκείνη ορκίζεται να τον ακολουθήσει, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περάσει στον κόσμο του υπερφυσικού.

Πέρα από το ενδιαφέρον γυναικείο cast (η Mischa Barton έπαιξε στο μέτριο Homecoming το 2009, ενώ η Leah Pipes που επίσης παίζει, είναι μία από τις κοπέλες που έκαναν τη μοιραία φάρσα στο Sorority Row) , το trailer που θα δείτε παρακάτω σε κερδίζει αμέσως.

Θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα sales trailer και ότι η ταινία δεν ολοκληρώθηκε ακόμη, οπότε τυχόν ελλείψεις  στα τεχνικά, μην τις δώσετε σημασία.

Τι λέτε;





Into the Dark trailer από Horrorant