Header Ads

Η Warner και ο Joseph Gordon-Levitt ετοιμάζουν νέα έκδοση του Little Shop of Horrors


Υπήρξαν δύο μεγάλες εκδόσεις του Little Shop of Horrors, το οποίο ξεκίνησε ως μια φάρσα του σκηνοθέτη Roger Corman.

Η κωμική ιστορία του σπασίκλα βοηθού ανθοπωλείου και του φυτού που τρέφεται με ανθρώπους έχει τις ρίζες της σε μια ιστορία από τη δεκαετία του '30, αλλά η κινηματογραφική εκδοχή του Corman έγινε πολύ γρήγορα cult, τροφοδοτώντας ένα θεατρικό μιούζικαλ, ένα μιούζικαλ remake το 1986 από τον Frank Oz και τη Warner Bros και μια σειρά κινουμένων σχεδίων.

Τώρα, η Warner σκέφτεται μια πιθανή νέα έκδοση.

Ο Roberto Aguirre-Sacasa, ο οποίος έχει γράψει για τη Marvel Comics και μόλις έγραψε το remake του Carrie της Kimberly Pierce με τη Chloe Moretz και τη Julianne Moore, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να το γράψει. 

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι ο Joseph Gordon-Levitt θα βρίσκεται στη παραγωγή και θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει κιόλας.

Αυτή είναι μια καλή ένδειξη για μερικά πράγματα.



Πρώτον, η αυξανόμενη δημοτικότητα του Aguirre Sacasa, του οποίου οι μετοχές αρχίσαν να αυξάνονται από τότε που προσελήφθη για να γράψει το προβληματικό μιούζικαλ Spider-Man: Turn Off the Dark.
Από τότε, ακούμε το όνομά του όλο και πιο συχνά.

Την ίδια στιγμή, ο Joseph Gordon-Levitt φαίνεται να χτίζει με μεγάλη επιτυχία τη καριέρα του, και μετά από τους ρόλους στα Inception και The Dark Knight Rises της Warner, για να μην αναφέρω το Looper που έρχεται σε λίγο, θα τον βλέπουμε όλο και πιο συχνά (αν και το Looper μοιάζει να έγινε για να επαναφέρει τον Bruce Willis).

Τέλος, η ιδέα ενός νέου Little Shop of Horrors έχει νόημα.
Πρόκειται για έναν αναγνωρίσιμο τίτλο, και αν και δεν έχουμε λεπτομέρειες για το ποια μορφή θα έχει, η συμμετοχή τέτοιων ταλέντων υποδηλώνει κάτι πολύ εμπνευσμένο, χώρια που τα μιούζικαλ πάνε καλά στα ταμεία.

Ο Aguirre-Sacasa έχει εμπειρία σε αυτά, και στις μεταφορές γενικά.
Ο Gordon-Levitt μπορεί να τραγουδήσει, και θα μπορούσε πολύ πειστικά να παίξει τον κεντρικό χαρακτήρα και να είναι αρκετά διασκεδαστικός, όπως το κάνει πάντα.

Αλλά ας θυμηθούμε ποιοι άλλοι το δοκίμασαν.
Παρακάτω δείτε τα trailer των εκδοχών του Corman και του Oz.