Header Ads

Η Isabelle Furhman του Orphan στο πρωταγωνιστικό ρόλο του Suspiria


Ο David Gordon Green μίλαγε για το remake του αριστουργήματος του Dario Argento, Suspiria, εδώ και πολύ καιρό, αλλά εδώ και κανά μήνα ανακοινώθηκε και επίσημα ως η επόμενη δουλειά του σκηνοθέτη του Your Highness.

Το Horrorant (εγώ, ο Νίκος και οι αναγνώστες του) λατρεύει το Ιταλικό classic και θα σας ενημερώνει για οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει.

Επίσης, κάνω μεγάλες προσπάθειες να ...κάντε υπομονή λίγες μέρες ακόμη, επίσημες ανακοινώσεις μέσα στον Ιούνιο.

Σήμερα όμως έχουμε ειδήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της μαθήτριας από την Αμερική που θα μεταβεί σε μια αξιοσέβαστη Ακαδημία Μπαλέτου της Ευρώπης.

Σύμφωνα με το Variety, ο ρόλος πάει στην Isabelle Fuhrman.
Στα 15 της μόλις, η Fuhrman είναι μια ηθοποιός που βρίσκεται ακόμη στην αρχή της καριέρας της, αλλά σίγουρα θα τη θυμάστε ως το creepy κοριτσάκι στο Orhan, αν όχι στο μικρό ρόλο της στο The Hunger Games.

Ωστόσο, χρειάζεται κάτι περισσότερο από ...


...ένα νεαρό κορίτσι για το remake του Suspiria - θές ολόκληρο cast κακών, προτιμότερα Ευρωπαίων για να βρίσκεσαι πιο κοντά στην ατμόσφαιρα του original.

To Screen Daily έχει ενημέρωση για το υπόλοιπο cast, το οποίο, σύμφωνα με το SD πάντα, περιλαμβάνει ονόματα όπως της Γαλλίδας Isabelle Huppert, της Βρετανίδας Janet McTeer (The Woman in Black), του Σουηδού Michael Nyqvist (MI: Ghost Protocol) και της Γερμανίδας Antje Traue (Pandorum).

Έχετε δει πιο ταλαντούχα πολυ-πολιτισμική ομάδα κακών σε κινηματογραφική ταινία;
Εγώ όχι.

Σε όλο αυτό το ταλαντούχο Ευρωπαικό cast, προσθέστε το γεγονός ότι ο Green συνεργάζεται ξανά με τον πάντα εντυπωσιακό σχεδιαστή παραγωγής Richard A. Wright και τον υπεύθυνο φωτογραφίας Tim Orr, καθώς και ότι 'στρατολογεί' την 3 φορές βραβευμένη με Όσκαρ ενδυματολόγο Milena Canonero (με συγκλονιστικές δουλειές όπως A Clockwork Orange, The Shining, The Godfather 3 και πολλά άλλα!).

Με όλα αυτά, το remake του Suspiria αρχίζει να φαίνεται όλο και περισσότερο μια ταινία για την οποία αξίζει να περιμένουμε και ...ίσως να αποτελέσει και το κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς και για το FilmBoy Network, για πολλούς λόγους.
Σύντομα...