Header Ads

Το παραμελημένο τέρας του ΛοχΝες επιστρέφει με το The Loch


Ένα παράδοξο φαινόμενο για το οποίο είμαι έκπληκτος που δεν έχει διερευνηθεί περισσότερο - ιδιαίτερα στη found footage αρένα - είναι το τέρας του Λοχ Νες.

Έχουμε δει κάποιες ταινίες τα τελευταία χρόνια (όπως το Incident at Loch Ness
το 2004) αλλά εγώ μιλάω για μια πραγματικά τρομακτική monster movie και όχι για ένα doc-style comedy horror, όπως ήταν εκείνο το φιλμ του Zak Penn.

Λοιπόν, φαίνεται πως ο James Watkins του The Woman in Black είναι έτοιμος να 'ψαρέψει' ένα Loch Ness project, μαζί με τη νεοσύστατη Altitude Film Entertainment του Will Clarke.

Σύμφωνα με τo Screen Daily, η πρώτη ταινία από την εν λόγω συνεργασία θα είναι το The Loch, και θα δίνει μια νέα διάσταση στο μύθο του τέρατος του Λοχ Νες.

Ο Watkins ήδη γράφει το σενάριο μαζί με τον Simon Duric, ο οποίος θα το σκηνοθετήσει.

Ο ίδιος ο Clarke λέει:


"Δεν είναι μόνο ότι (ο Watkins) βρίσκεται μέσα στο είδος του τρόμου, έχει και μια έξυπνη προσέγγιση της αφήγησης και είναι πολύ εμπορικό μυαλό όσον αφορά τον τρόπο που λέει τις ιστορίες ως σεναριογράφος και ως σκηνοθέτης, και τώρα ως παραγωγός."

Ο Duric σκηνοθέτησε μια ταινία μικρού μήκους κάποτε, αλλά είναι περισσότερο γνωστός για τις δουλειές του στα  storyboards ταινιών όπως το Eden Lake, το The Descent: Part 2 και το Hanna.
Επίσης, εργάστηκε και για το Prometheus.

Προσωπικά, δεν τρέφω μεγάλες ελπίδες για κάτι καλό, αλλά θα δούμε.