Header Ads

Ανεπίσημη σύνοψη του Scary Movie 5 ...απ'το οποίο θα λείπει η Anna Faris!


Την επόμενη εβδομάδα θα δουν στην Αμερική την Anna Faris με τον Sacha Baron Cohen στο The Dictator, μια ταινία που ελπίζω να είναι όσο καλή φαίνεται από το μεγάλο και καλό promo που της έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, οι ρίζες της Faris στη κωμωδία είναι ισχυρές, και είναι από τις λίγες ηθοποιούς που δουλεύει αποκλειστικά σε αυτό το είδος, ακόμη και αν δεν είναι πάντα οι καλύτερες ταινίες του είδους τους.

Στην πραγματικότητα, εκεί που έλαμψε φωτεινότερα ήταν στο Scary Movie franchise, μια σειρά που ξεκίνησε δυνατά, αλλά έχει πλέον μικρύνει, σε μια στιγμή που οι παρωδίες ταινιών γίνονται όλο και λιγότερες.

Δυστυχώς όμως, ακούγεται σαν επίσημο το ότι το Scary Movie 5 δεν θα την έχει στο cast.

Mόλις πρόσφατα μάθαμε ότι ο Malcolm Lee θα σκηνοθετήσει την ταινία, αλλά το ComingSoon μίλησε με τη Faris η οποία είπε:


"Δεν νομίζω ότι θα το κάνω. Δεν νομίζω ότι ανήκω σε αυτήν.
Δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται, αλλά ακούω ότι βρίσκεται σε εξέλιξη."

Ίσως να είναι ακόμη νωρίς και απλά η Faris δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη με κανέναν ...αλλά δε νομίζετε ότι αυτή είναι το αστέρι του franchise και θα πρέπει να είναι αναπόσπαστο μέρος της;

Βέβαια, με το franchise να γίνεται όλο και πιο φθηνό, είναι πιθανό να μην ψάχνουν για μεγάλα κασέ, μια και η Faris έχει γίνει μια επιθυμητή πρωταγωνίστρια στο είδος.

Επίσης, οι λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα για τη σύνοψη της ταινίας δείχνουν ότι ίσως να μην χρειάζεται καν ο χαρακτήρας της Faris:

Η ιστορία στο Scary Movie 5 αφορά τον κόσμο του χορού, με έναν φαντασμένο, υπερόπτη, επιτακτικό και σεξομανή Γάλλο σκηνοθέτη μιας εταιρείας χορού (;) που ονομάζεται Pierre και που φτιάχνει μια μεγάλη παραγωγή.

Η Jody, μια 20κάτι μητέρα δύο παιδιών και η African American 20κάτι φίλη της Kendra μάχονται και οι δύο για μια θέση σε αυτή τη παραγωγή.

Η αυστηρή μητέρα της Jody, πρώην χορεύτρια η ίδια, είναι πεπεισμένη ότι η κόρη της θα έχει τη λαμπρή καριέρα που εκείνη δεν είχε.

Η δεξιοτέχνης 30άρα χορεύτρια, πολλά χρόνια στην εταιρεία και diva, Heather Daltry, κόβεται από την παραγωγή και γίνεται έξω φρενών.


Πρώτα απ 'όλα, αυτό δεν ακούγεται σαν μια Scary Movie parody.
Δεύτερον, δεν υπάρχει κάτι πραγματικά αστείο εκεί, τουλάχιστον όπως μου ακούγεται.

Ίσως αυτό να είναι μόνο ένα μικρό μέρος της ταινίας (Black Swan parody προφανώς) και η πλοκή να μην περιστρέφεται όλη γύρω από αυτούς τους χαρακτήρες.

Γιατί δεν κάνουν απλά μια παρωδία όλων των ταινιών τρόμου των τελευταίων χρόνων;

Έχω χάσει το ενδιαφέρον μου με αυτό το franchise μετά την τρίτη ταινία, αλλά δεδομένου ότι έχουν περάσει έξι χρόνια από την τελευταία συνέχεια και δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο, νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο κοινό που περιμένει κάτι τέτοιο (όχι απαραίτητα το Scary Movie 5 αλλά μια παρωδία ταινιών τρόμου γενικότερα).

Αλλά Scary Movie χωρίς Anna Faris θα είναι Εκλογές χωρίς αποτέλεσμα.
Νοιάζεται κανείς άλλος;