Header Ads

Η τριλογία των Shaun of the Dead και Hot Fuzz κλείνει με το The World's End

Οι κινηματογραφικές αδελφές ψυχές του Shaun of the Dead και του Hot Fuzz είναι έτοιμοι να ενωθούν για το τέλος της τριλογίας.

Το Deadline αναφέρει ότι η Working Title Films και ο Edgar Wright σχεδιάζουν να ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο το The World's End.

Ο διαφαινόμενος επίλογος της άτυπης τριλογίας, θα έχει τον Wright να επιστρέφει στη σκηνοθεσία, σε ένα σενάριο του πρωταγωνιστή Simon Pegg.

Δεν είναι σαφές ακόμα ποια (εάν υπάρχουν) στοιχεία του είδους θα υπάρχουν, αλλά φαίνεται μάλλον πιθανό κάτι τέτοιο.

Αλλά ανεξάρτητα από αυτό, μου κάθεται μια χαρά να δω τους Wright, Pegg και Frost και πάλι μαζί.

Η επίσημη σύνοψη που έγινε γνωστή σήμερα έχει ως εξής:
20 χρόνια μετά την απόπειρά τους να γράψουν ιστορία σε μια pub, πέντε παιδικοί φίλοι συναντιώνται ξανά όταν ένας από αυτούς είναι αποφασισμένος να ξαναπροσπαθήσει να κερδίσει στον μαραθώνιο κατανάλωσης μπύρας.

Οργανώνουν ένα encore με τον παλιό τους φίλο Gary King, έναν 40χρονο γέρο πια άνδρα, που μπλέχτηκε με τα τσιγάρα από την εφηβεία του, ο οποίος τους προτρέπει να γυρίσουν στη γενέτειρά τους και να προσπαθήσουν για άλλη μια φορά να κερδίσουν στο μυθικό bar The World's End.

Καθώς προσπαθούν να συνδυάσουν το παρελθόν και το παρόν, δεν συνειδητοποιούν ότι ο πραγματικός αγώνας είναι για το μέλλον, όχι μόνο το δικό τους αλλά και της ανθρωπότητας. 


Το να φτάσουν στο The World's End είναι το λιγότερο που πρέπει να τους ανησυχεί.

Για μένα, αυτά είναι συναρπαστικά νέα - άσχετα αν η σύνοψη δεν λέει ουσιαστικά τίποτα.
Για σας;