Header Ads

Torture Chamber trailer: Δε χάνεται!


Ακούστε εικόνα οικογένειας:
Ένα αγόρι πνιγμένο στο αίμα και στο σάλιο, δεμένο χειροπόδαρα με σχοινιά, κλειδωμένο ως άθλιο ζώο, μια βαθιά θρησκευόμενη μητέρα που πιστεύει ότι ο γιος της διακατέχεται από το διάβολο και ένας καθολικός ιερέας, που είναι αφιερωμένος στη διάσωση της οικογένειάς του, και προσπαθεί να θεραπεύσει τον διαταραγμένο νεώτερο αδελφό του - αλλά ο 13χρονος Jimmy Morgan διακατέχεται από ένα κακό, πάρα πολύ ισχυρό για να εξορκιστεί από οποιαδήποτε θρησκεία.

Μετά την απόδρασή του από ένα ψυχιατρικό ίδρυμα, ο Jimmy επιστρέφει για να εκδικηθεί - και μαζί του έχει ένα στρατό από παιδιά που είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν κάθε δολοφονική του επιθυμία.

Η πόλη τρέμει από το φόβο, καθώς οι νεαροί επιτίθενται και απάγουν τους κατοίκους της - αθώους και ένοχους εξίσου - σύροντας τα θύματά τους σε ένα εγκαταλελειμμένο κάστρο και υποβάλοντας τους σε αποτρόπαια βασανιστήρια, βαθιά μέσα στις υπόγειες σήραγγες του.

Όσοι ανακαλύπτουν το τρομερό μυστικό πίσω από τις εξαφανίσεις και τους θανάτους, δεν ζουν αρκετά για να το πουν παραέξω.

Ο δάσκαλος, ο γιατρός, ακόμα και ο αδελφός και η μητέρα του Jimmy, όλοι θα αντιμετωπίσουν την αίθουσα των βασανιστηρίων.


Αυτή είναι η τέταρτη σκηνοθετική δουλειά του Dante Tomaselli, όλες horror, και κρίνοντας από το στόρι αλλά και το trailer που θα δείτε παρακάτω, είναι μια ταινία που απλά, δεν χάνεται...


 
Ωστόσο, η ταινία αντιμετώπισε δύσκολες στιγμές στη χρηματοδότησή της και, παρά το γεγονός ότι είναι ολοκληρωμένη από το 2010 (τα γυρίσματα τελείωσαν στις 9 Ιουνίου του ίδιου έτους, μετά από 19 εξαντλητικές ημέρες), μόλις τώρα κυκλοφόρησε το πρώτο trailer.

Βαριά γοτθική ατμόσφαιρα, διαβολικά παιδιά και μια αρχαία κατάρα που σχετίζεται με έναν θάλαμο βασανιστηρίων, παρουσιάζονται ως τους ακρογωνιαίους λίθους μιας ταινίας που προσελκύει το ενδιαφέρον των οπαδών του τρόμου.

Παρά την στενότητα του προϋπολογισμού (περίπου $200.000), το Torture Chamber γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Νέα Υόρκη και το New Jersey, και είναι μάλλον μια ωδή στον κινηματογράφο της δεκαετίας του '80.

Δείτε το.