Header Ads

Το πλήρωμα του Prometheus εξομολογείται

Το ShockTillYouDrop.com και το ComingSoon.net ήταν στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα για την επίσημη πρεμιέρα του Prometheus του Ridley Scott, και  κατάφερε να πάρει ορισμένες ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις από το cast.

Το καλύτερο είναι ότι έφτιαξαν ένα video με αποκλειστικές συνεντεύξεις των πέντε ηθοποιούς που αποτέλεσαν το πλήρωμα του Προμηθέα …μέσα στο ίδιο το σκάφος (ή τουλάχιστον μια ρέπλικα αυτού): Charlize Theron, Michael Fassbender, Noomi Rapace, Guy Pearce και Logan Marshall-Green.
 
Η Rapace και ο Marshall-Green παίζουν τους Dr. Elizabeth Shaw και ο Dr. Charlie Holloway, των οποίων η ανακάλυψη ξεκινά την αναζήτηση του Προμηθέα, που χρηματοδοτείται από τον Peter Weyland (Guy Pearce), πρόεδρο της Weyland  Corporation.

Η Theron παίζει τη Meredith Vickers, την ορισθείσα εκπρόσωπο του Peter στον Προμηθέα, η οποία απαιτεί τα αποτελέσματα από το πλήρωμα, ενώ ο Fassbender παίζει το ανδροειδές David, ο οποίος φαίνεται να έχει τη δική του ατζέντα για την εξερεύνηση του πλανήτη στον οποίο έχει προσγειωθεί ο Προμηθέας.

Στις συνεντεύξεις στο παρακάτω βίντεο, μιλάνε η Charlize και ο Guy για το ρόλο της Weyland Corporation στην ταινία, η Noomi και ο Michael για τα κίνητρά των χαρακτήρων τους σε αυτό το ταξίδι και τη σχέση μεταξύ των, ο Logan μιλά επίσης για τις εναλλαγές του Michael στα μέσα και στα έξω του ρόλου του David και πολλά άλλα.

Αυτό το video πρέπει να το δείτε, ακόμα κι αν δεν έχετε δει το Prometheus, καθώς δεν υπάρχουν spoiler.