Header Ads

Επίσημη σύνοψη του Woman in Black: Angels of Death

Τη περασμένη άνοιξη, η Hammer Films ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει το The Woman in Black: Angels of Death, τη συνέχεια του μεταφυσικού θρίλερ που πρωταγωνίστησε ο Daniel Radcliffe.

Ήταν η πρώτη ταινία του Radcliffe μετά τα Harry Poter, και το ενδιαφέρον προς τον ηθοποιό βοήθησε τη ταινία να κάνει πάνω από $100 εκατομμυρία εισπράξεις παγκοσμίως.
Το γεγονός ότι η ταινία δεν ήταν καθόλου κακή τελικά, βοήθησε επίσης.

Αλλά για
διάφορους λόγους, δεν περιμέναμε τον Radcliffe να εμφανιστεί στο sequel.

O Jon Croker, που εργάστηκε στο πρώτο ως story editor, γράφει τη συνέχεια, τις λεπτομέρειες της οποίας έχουμε σήμερα στο Horrorant.

Έχετε υπόψη σας ότι η παρακάτω σύνοψη περιέχει αρκετά spoilers για το πρώτο.

 

Το Eel Marsh Harsh έχει κατασχεθεί από την κυβέρνηση και μετατράπηκε σε στρατιωτικό ψυχιατρικό νοσοκομείο κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, η ξαφνική άφιξη όμως των διαταραγμένων στρατιωτών ξυπνά τους πιο σκοτεινούς κατοίκους του.

Η Eve, μια όμορφη νεαρή νοσοκόμα, αποστέλλεται στο σπίτι για τη φροντίδα των ασθενών, αλλά σύντομα συνειδητοποιεί ότι πρέπει να τους σώσει κι από κάτι άλλο από τους δικούς του δαίμονες.

Παρά τις προσπάθειες της Eve να την σταματήσει, ένας-ένας πέφτουν θύματα της Γυναίκας με τα Μαύρα.
Στην πρώτη
ταινία, ο χαρακτήρας του Radcliffe, ένας νεαρός δικηγόρος, εστάλη στο Eel Marsh House για να τακτοποιήσει τις υποθέσεις ενός νεκρού πελάτη της εταιρείας του.

Εκεί, και στη γειτονική πόλη, βιώνει κάτι παράξενο και βλέπει τον ασυνήθιστο θάνατο πολλών παιδιών.

Σύντομα θα ανακαλύψει ότι το πνεύμα της πενθούσης μητέρας ήταν κατά κάποιο τρόπο υπεύθυνο για τους θανάτους των παιδιών.

Ο χαρακτήρας του Radcliffe δεν κατάφερε να επιβιώσει στην πρώτη ταινία, και ενώ υπήρχαν λόγοι να ελπίζουμε ότι θα μπορούσε να εμφανιστεί ως φάντασμα στη δεύτερη, αυτό φαίνεται αρκετά απίθανο, ειδικά αν ληφθεί υπόψην ότι o Radcliffe δεν αποτελεί και ...σπουδαίο κράχτη.

Δε ξέρω πώς σας φαίνεται, αλλά είμαι πρόθυμος να του δώσω μια ευκαιρία, ειδικά αν έχει το ίδιο στυλ και την ατμόσφαιρα με το πρωτότυπο.