Header Ads

Σκληρό promo trailer για την νέα attraction Goretorium του Eli Roth

Η γιορτή του Halloween πλησιάζει και η ιδέα του horror icon Eli Roth, του ανθρώπου που μας έδωσε τα Cabin Fever και Hostel, φαντάζει ως τον καλύτερο προορισμό των horror fans εκείνη την εποχή.

Και αυτή τη φορά, όταν λέω horror fans εννοώ τους πραγματικούς οπαδούς του τρόμου και όχι τους σινεφίλ που απλώς δεν τους χαλάει να δουν και κάνα θρίλερ ανάμεσα στις κομεντί και τα action.

Το παρακάτω promo trailer του Goretorium απευθύνεται μόνο σε αυτούς και παρακαλώ να το αποφύγετε οι υπόλοιποι.

Γιατί το Goretorium δεν είναι ταινία.
Είναι μία haunted house attraction στο Las Vegas, η οποία ‘…θα είναι προορισμός των horror fans και τουριστών από όλο τον κόσμο, ανοιχτός 365 μέρες το χρόνο’ όπως εξηγεί ο Eli Roth.

Δημιουργούμε την πιο έντονη live εμπειρία τρόμου που μπορεί να έχει ένα άτομο, ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με τα παλιομοδίτικα τρομάγματα.

Θα είναι μια στοιχειωμένη εμπειρία για τον κόσμο, γεμάτη με όλων των ειδών τις  εκπλήξεις.
Έχω περάσει χρόνια ολόκληρα σχεδιάζοντας το, και όλοι οι εφιάλτες μου επιτέλους γίνονται πραγματικότητα.

Δεν έχει σημασία πόσα haunted houses έχετε επισκεφτει, δεν έχετε δει κάτι σαν το Goretorium.’

Τα πολυεπίπεδα και δαιδαλώδη τρομάγματα βυθίζουν τους επισκέπτες στην ιστορία του μυθικού πλέον θανατηφόρου ξενοδοχείου και καζίνο του Sin City, το Delmont.

Η αυτοκαθοδηγούμενη εμπειρία τρόμου αρχίζει στο λόμπι με τα αξιοθέατα του Delmont και αποκαλύπτει ανατριχιαστικές εικόνες από τα θύματα των φιλοξενούμενων του ξενοδοχείου και τη serial-killing οικογένειας με τις πράξεις της σε κάθε στροφή.

Χάρη στην υψηλή τεχνολογία με τους old-fashioned φόβους, τον τρομακτικό λαβύρινθο, τους ηθοποιούς, τα animatronic τερατόμορφα πλάσματα και τα εκπληκτικά ειδικά εφέ που περιέχονται στο ξενοδοχείo, το κάναμε να συναγωνίζεται τα καλύτερα σετ ταινιών του Hollywood.

Τοποθετημένο στο κέντρο της πόλης του Las Vegas, το Goretorium του Roth περιλαμβάνει επίσης ένα freaky καθιστικό, εμπνευσμένο από τα 60’s και ονομάζεται Baby Dolls.

Με καταπληκτική θέα της πόλης, στο μπαρ θα διασκεδάσετε με κλουβιά, χορευτές ζόμπι και live feeding.
Το Goretorium διαθέτει επίσης ένα κατάστημα τρόμου λιανικής πώλησης και έναν χώρο για τη πρεμιέρα και άλλες εκδηλώσεις, με το μπαρ του να ονομάζεται ‘Bloody Mary’.

Το Goretorium ανοίγει στις 27 Σεπτεμβρίου και μπορείτε να δείτε εδώ την επίσημη σελίδα του.

Μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα ένα promo trailer που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο αλλά θυμίζει teaser του Hostel 4!

Πάντως, σας προειδοποιώ ότι το trailer έχει ‘δύσκολες’ εικόνες για το στομάχι σας.
Εντυπώσεις;

Eli Roth's Goretorium promo trailer από Horrorant