Header Ads

Christmas Horror Shorts: My Name in Kris Kringle (2010)


Το Horrorant ξεκινά να μετρά αντίστροφα για την ομορφότερη γιορτή του χρόνου, που ειδικά για τον γράφοντα, θα είναι και τα πιο ευτυχισμένα της ζωής του – cause twins are coming home.

Είμαι σίγουρος ότι οι αναγνώστες του αγαπημένου μας horror site έχουν δει όλες τις ταινίες τρόμου με θέμα τα Χριστούγεννα – αν ρίξετε μια ματιά στα σχόλια σας, θα καταλάβετε ότι το κοινό του Horrorant είναι υποψιασμένο, απαιτητικό και με απίστευτες γνώσεις γύρω από το horror cinema – και μερικές θα τις ξαναδούν ευχαρίστως.

Γι’αυτό και από σήμερα και μέχρι τη Παραμονή των Χριστουγέννων, θα βλέπουμε μαζί ένα horror short κάθε μέρα …έτσι για να μπούμε στο κλίμα.

…Αφού πρώτα δείτε ΕΔΩ το Treevenge, ένα από τα καλύτερα short του είδους, που είδατε πέρυσι τέτοια εποχή στο Horrorant και αγαπήσατε όσο λίγα.


Για φέτος, ξεκινάμε με το My Name is Kris Kringle του Drew Daywalt, ένα 5λεπτο φιλμ με τον R.A.Mihailoff (τον Leatherface του Texas Chainsaw Massacre ΙΙΙ και πιο πρόσφατα στο Hatchet II) στο ρόλο ενός αιματοβαμμένου Αη Βασίλη με αποστολή, που δείχνει ξεκάθαρα τι κάνει ο Αη Βασίλης με τα παιδιά που βρίσκονται στη λίστα των άτακτων.

Μόνο να μην είστε μέσα.



My Name is Kris Kringle (2010) short film από Horrorant