Header Ads

Επίσημη σύνοψη του The Purge, με Ethan Hawke και Lena Headey


Αν και δεν έχουμε ακόμα εικόνα από το νέο horror The Purge (παλιός τίτλος Vigilandia), σήμερα ανακοινώθηκε η επίσημη σύνοψη και επιτέλους θα μάθουμε τι είδους φρικαλεότητες μπορούμε να περιμένουμε.

Ο Ethan Hawke και η Lena Headey πρωταγωνιστούν στο The Purge, σε σενάριο και σκηνοθεσία του James DeMonaco.

Η ταινία θα ανοίξει στις αίθουσες στις 31 Μαΐου του 2013 από τη Universal, σε συνεργασία με τον παραγωγό Jason Blum των Insidious, Paranormal Activity, Sinister και άλλων πολλών.

Παρακάτω θα διαβάσετε την επίσημη σύνοψη του The Purge.

Αν υπήρχε μια νύχτα κάθε χρόνο κατά την οποία θα μπορούσατε να διαπράξετε  οποιοδήποτε έγκλημα χωρίς να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες, τι θα κάνατε; 


 

Στο The Purge, ένα θεωρητικό θρίλερ που ακολουθεί μια οικογένεια κατά τη διάρκεια μιας και μόνο νύχτας, τέσσερις άνθρωποι θα δοκιμαστούν για να δούμε πόσο μακριά θα φτάσουν για να προστατεύσουν τον εαυτό τους, όταν ο φαύλος έξω κόσμος εισβάλει στο σπίτι τους.

Σε μια Αμερική που μαστίζεται από την εγκληματικότητα και τις υπερπλήρεις φυλακές, η κυβέρνηση έχει θεσπίσει μια ετήσια 12-ωρη περίοδο κατά την οποία οποιαδήποτε εγκληματική δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένης και της δολοφονίας, γίνεται νόμιμη.

Δεν μπορείς να καλέσεις την αστυνομία.
Τα νοσοκομεία αναστέλλουν τη βοήθεια.
Είναι μια νύχτα, όπου η κοινωνία ρυθμίζει τη λειτουργία της χωρίς τη σκέψη της τιμωρίας.

Σε αυτή τη νύχτα που μαστίζεται από τη βία και την εξάπλωση του εγκλήματος, μια οικογένεια αγωνιά όταν ένας ξένος χτυπάει τη πόρτα τους.

Όταν ένας εισβολέας εισβάλει στην περιφραγμένη κοινότητα του James Sandin (Ethan Hawke) κατά τη διάρκεια του ετήσιου …κλειδώματος, αρχίζει μια ακολουθία γεγονότων που απειλεί να καταστρέψει την οικογένεια.

Τώρα, ο James, η σύζυγός του, Maria (Lena Headey) και τα παιδιά τους θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν μέσα στη νύχτα, χωρίς να μετατραπούν οι ίδιοι σε τέρατα, όπως αυτοί από τους οποίους κρύβονται.
Ενδιαφέρον ακούγεται, δε συμφωνείτε;