Header Ads

The Black Dahlia Haunting trailer: Με 10 υποψηφιότητες στο Shockfest


Κατ’ευθείαν από τη πρόσφατη προβολή του στο Shockfest Film Festival στο Χόλιγουντ, το The Black Dahlia Haunting κυκλοφόρησε ένα επίσημο trailer και ένα ανατριχιαστικό διαφημιστικό poster.

Η ταινία άρπαξε 10 υποψηφιότητες στο Shockfest, με τον Brandon Slagle να κερδίζει τη Καλύτερη Σκηνοθεσία, τη Devanny Pinn να παίρνει το βραβείο για την Καλύτερη Ηθοποιό και ο "Monster Man" Cleve Hall να παίρνει το τίτλο του Best Monster.

Το The Black Dahlia Haunting ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα, τη Holly (Devanny Pinn), που πετάει από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες για να μάθει περισσότερα για τις δολοφονίες του βίαιου πατέρα της και της θετής μητέρα της, από τον εκ γενετής τυφλό μικρότερο αδερφό της, Tyler (Noah Dahl).

Εκεί θα συναντήσει τον ψυχίατρο που έχει αναλάβει τη θεραπεία του Tyler, Dr. Owen (Britt Griffith), ο οποίος φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το πνεύμα που ισχυρίζεται ότι μιλάει ο Tyler, ονόματι Elizabeth Short - γνωστή στην ιστορία ως The Black Dahlia...




Διψώντας για εκδίκηση, το πνεύμα της Dahlia έχει παίξει mindgames με άτομα που έχουν βιώσει μεγάλο πόνο στη ζωή τους, από τον Tyler μέχρι τον Malcolm (Brandon Slagle), έναν άνθρωπο που μπορεί να επικοινωνήσει με τους νεκρούς αγγίζοντας αντικείμενα που είχαν μεγάλη σημασία για αυτούς.


Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλια σας.



The Black Dahlia Haunting trailer από Horrorant