Header Ads

Η Kate Beckinsale στο cast του Eliza Graves;


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Από τις ταινίες του Brad Anderson έχω δει μόνο τα The Machinist και Transsiberian που θεωρώ πως είναι από τα καλύτερα και πιο ατμοσφαιρικά θρίλερ της προηγούμενης δεκαετίας. 

Η τελευταία ταινία του με τίτλο The Call και πρωταγωνίστρια την Halle Berry εντυπωσίασε στο αμερικάνικο box office το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και τώρα μαθαίνουμε νέα που αφορούν το καστ της νέας του ταινίας, Eliza Graves.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η κουκλάρα και διάσημη από τα Underworld, Kate Beckinsale βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει.

Αν όντως μπει στο καστ η Beckinsale θα έχει το κεντρικό χαρακτήρα της Eliza, μίας αποφοίτου της ιατρικής σχολής του Harvard που πιάνει δουλεία σε ένα ψυχιατρείο, όπου θα ερωτευτεί έναν από τους γιατρούς και θα ανακαλύψει πως οι ασθενείς ελέγχουν το κτίριο. 

Η ταινία ...


...εμπνεύστηκε από μία από τις πρώτες δουλειές του Edgar Allan Poe που έχει τίτλο "The System of Doctor Tarr and Professor Feher."

Η Beckinsale μου αρέσει αρκετά και παρότι αξιόλογη ηθοποιός, είναι πιο γνωστή για την ομορφιά της και τις ταινίες Underworld

Από τη σύνοψη του Eliza Graves μου φαίνεται πως η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε πέρσι στην Ολική Επαναφορά έχει υλικό να δουλέψει και το όνομα του σκηνοθέτη κάνει την ταινία μία από τις πολλές που περιμένουμε μέσα στον επόμενο χρόνο.

Παραγωγοί είναι οι Bruce Davey, Mel Gibson, Mark Amin, Cami Winikoff και Oren Peli, ενώ το σενάριο έγραψε ο  Joe Gangemi
Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 21 Ιουνίου.

Ποια είναι η γνώμη σας για τις ταινίες του σκηνοθέτη Brad Anderson;
Θα θέλατε να δείτε την Kate Beckinsale πρωταγωνίστρια στην καινούργια του ταινία;