Header Ads

Τελικά θα γράψει ο Sam Raimi το Evil Dead 4 αυτό το καλοκαίρι, ή όχι;


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Ερωτήσεις που αφορούν το καινούργιο Evil Dead δημιουργήθηκαν όταν ο Sam Raimi δήλωσε πως θα δουλέψει το σενάριο του Evil Dead 4 το καλοκαίρι με τον αδερφό του! 

Κάποιοι ενθουσιάστηκαν με το νέο, ενώ άλλοι απόρησαν για την ποιότητα και θέση του καινούργιου Evil Dead στο franchise.

Τα πράγματα ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Sam Raimi κατά τη διάρκεια της προώθησης της νέας του ταινίας "Oz the Great and Powerful" στο Λονδίνο.

"Κατά κάποιο τρόπο αναγκάστηκα να το πω." είπε αμφισβητώντας τις προηγούμενες δηλώσεις του και συνέχισε:

"Σκέφτομαι την πιθανότητα μίας νέας ταινίας και το κοινό το θέλει πολύ, έτσι είπα πως θα μιλήσω με τον αδερφό μου για να δούμε τι μπορεί να γίνει. 
Αλλά νιώθω ότι δεν το εννοούσα και πως υπήρχε πίεση να κάνω αυτή τη δήλωση. 

Αστειευόμενος, είπα στον αδερφό μου σήμερα να ξεκινήσει να δουλεύει, αλλά πραγματικά δεν ξέρω."

Απ'ότι καταλαβαίνω μάλλον ο Raimi δεν ήθελε να απογοητεύσει τους φανς και είπε όσα είπε.

"Φοβάμαι κάθε φορά που μιλάω με ανθρώπους και μου λένε απογοητευμένοι πως θέλουν μία συνέχεια. 
Θα ήθελα πολύ να δουλέψω το σενάριο το καλοκαίρι, αυτό είναι αλήθεια, αλλά ο μόνος λόγος που μπορεί να επιστρέψω και να ξανακάνω μία τέτοια ταινία είναι για τους φανς. 

Έλεγα στον Ivan (τον αδερφό του)  'Γιατί συνεχίζουν να μιλάνε για αυτή τη ταινία;' και μου απάντησε 'Θέλουν μία καινούργια ταινία. Εσύ είσαι ο σκηνοθέτης και σου ζητάνε μία νέα ταινία. Πρέπει να είσαι χαζός αν δεν την κάνεις.' 

Μάλλον εγώ δεν το βλέπω έτσι, αν και όσα λέει ο Ivan είναι σωστά. 
Λατρεύω να δουλεύω με τους Bruce Campbell και Rob Tapert και πέρασα υπέροχα κάνοντας αυτές τις ταινίες, αλλά δεν ξέρω αν είμαι παθιασμένος να δουλέψω ξανά σε κάτι τέτοιο."

Διαβάζοντας τις δηλώσεις αυτές, μάλλον απίθανο είναι να δούμε καινούργια ταινία από τον Raimi αν και λογικά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν όταν ξεκινήσει η προώθηση της νέας ταινίας Evil Dead μέσα στον Απρίλη.

To καινούργιο Evil Dead κυκλοφορεί στη χώρα μας στις 2/5. 
Μέχρι τότε δίνεται η ευκαιρία σε όλους μας να (ξανα)δούμε τα κλασικά Evil Dead και το εξαιρετικό Drag me to Hell του 2009 του ταλαντούχου σκηνοθέτη.