Header Ads

Stitches trailer 2: Ο Ross Noble εκδικείται!


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Έχοντας προβληθεί σε Ευρωπαικές χώρες, το κωμικό θρίλερ Stitches ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής αλλά και σε bluray/dvd μέσα στον Απρίλιο.

Πιο συγκεκριμένα, η ταινία του σκηνοθέτη Conor McMahon (Dead Meat, The Disturbed) με πρωταγωνιστή τον standup κωμικό Ross Noble ως φονικό κλόουν, θα προβληθεί σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών στην Αμερική την Πρωταπριλιά, ενώ θα κυκλοφορήσει την επόμενη μέρα σε bluray και dvd.

"Στη διάρκεια ενός παιδικού πάρτι για τον τότε 8χρονo Tommy, o κλόουν Richard "Stitches" Grindle θα πεθάνει στην κουζίνα εξαιτίας μίας φάρσας των παιδιών. 


Τα παιδιά όμως δεν λογάριασαν πως ο κλόουν θα αναστηθεί και επιστρέψει για να πάρει εκδίκηση από όσους τον κορόιδεψαν και του πήραν τη ζωή...



Χρόνια μετά λοιπόν, ο Stitches θα εμφανιστεί στο πάρτι του Tommy και των φίλων του, που είναι πλέον έφηβοι, για να τους κάνει να πληρώσουν."

Οι κλόουν αποτελούν χαρακτηριστικές μορφές ταινιών τρόμου που πάντοτε τραβούν το ενδιαφέρον των θεατών. 


Το trailer για το Stiches φαίνεται αρκετά διασκεδαστικό, ενώ ακούμε στο εξωτερικό πως η ταινία είναι αιματοβαμμένη με αρκετές αστείες και τρομακτικές σκηνές.

Πως σας φαίνεται;




Stitches trailer 2 από Horrorant