Header Ads

Ο σκηνοθέτης του Evil Dead μιλάει για crossover με το Army of Darkness 2!


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Την Κυριακή του Πάσχα (!), σε λίγες εβδομάδες από τώρα δηλαδή, θα κάνει πρεμιέρα το καινούργιο Evil Dead στη χώρα μας.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Fede Alvarez βρέθηκε πρόσφατα στο WonderCon και μίλησε για τα σχέδια που έχει και αφορούν τις συνέχειες του επιτυχημένου franchise ταινιών τρόμου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε θα υπάρξει ένας crossover μεταξύ του Evil Dead 2 (και του προγραμματισμένου Evil Dead 3), των remake δηλαδή της original ταινίας που κυκλοφόρησε το 1981 και του Army of Darkness 2, που όπως σας έχουμε πει ετοιμάζεται αυτή την περίοδο. 

Δηλαδή χαρακτήρες από τους δύο διαφορετικούς κόσμους Evil Dead θα εμφανιστούν σε μία ταινία.

Λίγο με τις δηλώσεις του Sam Raimi και λίγο τώρα με αυτές του Fede Alvarez έχουμε μπερδευτεί για το πόσες συνέχειες θα υπάρξουν...


Ο νεαρός σκηνοθέτης πάντως φαίνεται να στοχεύει να κάνει την έβδομη ταινία Evil Dead, εκείνη στην οποία θα συνηπάρξουν ο Ash και η παρέα του από τις original ταινίες και ο νέος κόσμος που θα δούμε στο καινούργιο Evil Dead.

Αυτή τη στιγμή ο Sam Raimi και ο αδερφός του Ivan δουλεύουν το σενάριο του Army of Darkness 2

Οι δηλώσεις του Fede Alvarez (που δεν έγιναν την πρωταπριλιά για όσους αναρωτιούνται) είναι μάλλον υπερβολικές και δεν είμαι σίγουρος πως ο νεαρός σκηνοθέτης δεν έκανε πλάκα. 

Είναι δύσκολο να κάνεις προγραμματισμό για ακόμη τρεις ταινίες όταν η πρώτη δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στις αίθουσες.

Τα σχόλια πάντως μέχρι τώρα είναι ενθαρρυντικά για το καινούργιο Evil Dead και όλοι περιμένουμε με αγωνία να δούμε αν όντως άξιζε όλο αυτό το hype που περιτριγυρίζει την ταινία εδώ και μήνες.

Θα θέλατε να δείτε μία τέτοια μίξη των δύο Evil Dead κόσμων ή θεωρείτε απίθανο να γίνει πραγματικότητα ένα τέτοιο σενάριο;