Header Ads

Ο Luke Evans στο Dracula Year Zero της Universal


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Με σκηνοθέτη τον ταλαντούχο Alex Proyas και πρωταγωνιστή τον Sam Worthington είχαμε ακούσει πως αναπτύσσει το Dracula Year Zero η Universal

Από τότε όμως η παραγωγή πέρασε από πολλά στάδια και χωρίς να τίποτα νεότερο υποθέσαμε πως δεν θα προχωρήσει τελικά η ταινία. 

Στις αρχές του 2012 όμως έγινε η ανακοίνωση πως ο σκηνοθέτης διαφημίσεων Gary Shore θα αναλάβει τελικά την ταινία, που θα αποτελέσει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Αφού το πρότζεκτ έχει εγκριθεί, ακούμε τώρα πως ο συνεχώς ανερχόμενος Luke Evans βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter ...


... η ταινία την οποία έγραψαν οι Matt Sazama και Burk Sharpless, θα ξεκινήσει γυρίσματα αργότερα το 2013. 

Με προσωρινό τίτλο Dracula όπως ανακοίνωσε η Universal, η ταινία θα παρουσιάσει την ιστορία ενός νεαρού πρίγκιπα, που όταν η γυναίκα του και το παιδί του αντιμετωπίσουν θανάσιμο κίνδυνο, θα ρισκάρει τη ζωή του για να τους σώσει. 
Στην προσπάθειά του αυτή όμως γίνεται το πρώτο βαμπίρ.

Η Universal αναπτύσσει αυτό τον καιρό και το remake του Mummy και ενώ περιμένω νεότερα και για τις δύο ταινίες, δεν είμαι σίγουρος αν αυτές μπορούν να παρουσιάσουν σωστά τις κλασικές ιστορίες που διηγούνται. 

Πρόσφατα υπήρχαν και συζητήσεις για remake του Bride of Frankenstein, ενώ μία καινούργια εκδοχή του Frankenstein αναπτύσσεται αυτό τον καιρό από τη Fox.

Η επιλογή του Evans για τον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν είναι κακή και ο ηθοποιός έχει συμμετοχή σε αρκετές μεγάλες παραγωγές όπως τα αδιάφορα Clash of the Titans, The Three Musketeers, The Raven και Immortals, ενώ θα τον δούμε φέτος στα Fast & Furious 6 και τις επόμενες δύο ταινίες Hobbit.

Θέλετε να δείτε μία καινούργια ταινία Dracula και πως σας φαίνεται η επιλογή του Luke Evans;