Header Ads

Το Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!


Με μεγάλη περηφάνια αλλά και το βάρος της ευθύνης προς το παραμελημένο στη χώρα μας είδος, ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ που θα διεξαχθεί τους πρώτους μήνες του 2014 στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη (με διαφορά μιας εβδομάδας).

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ταινίες μεγάλου μήκους πρώτης προβολής από Αμερική, Ευρώπη, Ασία, αλλά θα ρίξουμε και μια κλεφτή ματιά στον παλιό κινηματογράφο τρόμου που σημάδεψε την ιστορία του.

Φυσικά οι ταινίες μικρού μήκους θα είναι εκεί, καθώς και η ελληνική παρουσία.

Με την αγνή αγάπη μας προς τον κινηματογράφο τρόμου και χάρη στην ελευθερία κινήσεων που προσφέρει η ενασχόληση με τη διανομή ταινιών, πρόθεσή δική μου και της δημιουργικής ομάδας του FilmBoy είναι να φέρουμε ό,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί στις αγορές, ταινίες που θα απασχολήσουν τους σινεφίλ όλη τη χρονιά.

Το εγχείρημα είναι μεγάλο και δύσκολο και απαιτεί σοβαρότητα, δημιουργική σκέψη και πολλή δουλειά.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν.

Έχουμε αποδείξει όμως τόσα χρόνια πως τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίσει στη προσπάθειά μας για συνεχή προώθηση του σινεμά στην Ελλάδα, είτε με τα θεματικά sites, είτε με τη διανομή, είτε τώρα με το φεστιβάλ.

Οι Έλληνες δε χρειάζονται άλλο τρόμο στη καθημερινότητά τους, θα πει κάποιος.
Αυτό που χρειάζονται όμως είναι συνεχής υπενθύμιση ότι ο πολιτισμός και ειδικά το σινεμά, είναι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να παρατήσουμε.

Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς