Header Ads

Dracula trailer: Η νέα σειρά του NBC


Γράφει ο Κώστας Κίτσιος.

Μετά την επιτυχία του Hannibal το τηλεοπτικό δίκτυο NBC ετοιμάζεται να μπει δυνατά και στην φθινοπωρινή ζώνη, με μια νέα πιο ...κλασική εκδοχή του Dracula.

Θέλοντας να μας παρουσιάσει έναν πιο παραδοσιακό, σε σχέση με ότι άλλο κυκλοφορεί στα τηλεοπτικά δίκτυα, αλλά και νέο βρικόλακα, δημιουργεί μια σειρά εποχής και αλλάζει τον μύθο ώστε να μας προσφέρει μια νέα εκδοχή του Δράκουλα σε ένα κλασικό περιτύλιγμα.

Επίσης στα πρότυπα των βρετανικών σειρών, τα επεισόδια είναι μόλις 6, πράγμα που βοηθάει στο να διατηρήσει η σειρά την όποια ποιότητα και συνοχή.


Στα τέλη του 19 αιώνα, ο Δράκουλας καταφθάνει στο Λονδίνο, ως ένας Αμερικανός επιχειρηματίας που θέλει να φέρει την σύγχρονη επιστήμη στην Βικτωριανή κοινωνία. 

Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τον ηλεκτρισμό, καθώς υπόσχεται να φωτίσει τους σκοτεινούς δρόμους του Λονδίνου. 
Δεν είναι όμως αυτός ο μοναδικός λόγος του ταξιδιού του...



Θέλει να πάρει εκδίκηση από αυτούς που τον καταράστηκαν σε αθανασία αιώνες πριν. 

Όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο, μέχρι τη στιγμή που θα γνωρίσει μια γυναίκα, η οποία φαίνεται να αποτελεί την μετενσάρκωση της νεκρής γυναίκας του.


Ο Jonathan Rhys Meyers (Shelter) έχει τον ρόλο του Δράκουλα και μαζί του είναι οι Nonso Anozie (The Grey), Jessica De Gouw, Oliver Jackson-Cohen (The Raven), Thomas Kretschmann (Valkyrie), Katie McGrath (W.E.).

Πώς σας φαίνεται;


 
Dracula tv series trailer από Horrorant