Header Ads

Frankenstein's Army trailer: Θεότρελο και ακατάλληλο


Γράφει ο Κώστας Κίτσιος.

Ο Richard Raaphorst είναι ένας Ολλανδός σκηνοθέτης που πίσω στο 2004 προσπάθησε να δώσει ζωή σε ένα περίεργο πρότζεκτ με τον τίτλο Worst Case Scenario.

Η ιστορία του αφορούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2006 με την Ολλανδία να κερδίζει την Γερμανία στον τελικό. 

Ως εκδίκηση οι Γερμανοί στέλνουν έναν Φρανκενστάιν-ζόμπι στρατό στην Ολλανδία!!!

Και ενώ τα γυρίσματα της ταινίας είχαν ξεκινήσει και ένα trailer είχε κάνει ήδη την εμφάνιση του (δείτε το εδώ), η έλλειψη χρηματοδότησης σκότωσε το Worst Case Scenario το 2009.

Ο Raaphorst όμως δεν πτοήθηκε και αφιερώθηκε στο επόμενο του πρότζεκτ το οποίο είναι κάτι σαν prequel της ανολοκλήρωτης εισβολής. 


Έτσι τον Ιανουάριο του 2013 έκανε την εμφάνιση του το Frankenstein's Army, στο International Film Festival του Rotterdam...



Αυτή τη φορά η ιστορία διαδραματίζεται λίγο πριν το τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου, όπου τα Ρώσικα στρατεύματα προελαύνουν στην ανατολική Γερμανία.

Μια ομάδα στρατιωτών ανακαλύπτουν ένα μυστικό εργαστήριο των Ναζί, όπου πειραματίζονται πάνω στις ιδέες του Dr. Victor Frankenstein.

Χρησιμοποιώντας τις σημειώσεις του Dr. Victor Frankenstein, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν στρατό που αποτελείτε από μέρη των σωμάτων των νεκρών τους συντρόφων, σε μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια του Χίτλερ να αποφύγει την ήττα.

Μπορεί το αρχικό στόρι να θυμίζει κάτι σε Outpost (2007), αλλά ευτυχώς από το ψευδοντοκιμαντερίστικο στυλ σε συνδυασμό με τον undead στρατό καταλαβαίνεις ότι ο Raaphorst έχει αρκετές wtf ιδέες.

Έχοντας προβληθεί και στο Tribeca Film Festival τον Απρίλιο όπου μάζεψε συμπαθητικές κριτικές, το Frankenstein's Army ετοιμάζεται για μια limited έξοδο στην Αμερική στα τέλη Ιουλίου.

Δείτε παρακάτω το trailer που κυκλοφόρησε και αφήστε τα σχόλια σας.