Header Ads

Ο Roland Emmerich έτοιμάζεται να σκηνοθετήσει άλλο ένα alien invasion, το Emergence


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Το όνομα του  Roland Emmerich έχει ταυτιστεί πλέον με τις τεράστιες χολιγουντιανές παραγωγές και το θέαμα που προσφέρουν. 

Ενώ το μεγάλο blockbuster - σε στυλ Die Hard - White House Down με πρωταγωνιστή τον Channing Tatum ετοιμάζεται τώρα να κυκλοφορήσει στις Αμερικάνικες αίθουσες, υπάρχει πιθανότητα ο γερμανικής καταγωγής σκηνοθέτης να βρήκε το επόμενο project με το οποίο θα ασχοληθεί και αφορά για μία ακόμα φορά την εισβολή εξωγήινων στη γη.

Φυσικά ο Emmerich όπως σας είχαμε ενημερώσει ασχολείται και με δύο σίκουελ του Independence Day εδώ και καιρό. 

Η αλήθεια είναι πως παρότι υπάρχει μία κεντρική ιδέα για το που αυτά θα κινηθούν, δεν έχουν προχωρήσει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.

Έτσι σύμφωνα με το Deadline ...


...η εταιρία παραγωγής του Emmerich, Centropolis Entertainment, αγόρασε ένα sci-fi project με τίτλο Emergence που βασίζεται σε μία ιδέα του σεναριογράφου Nic Kelman

Ο Emmerich θα σκηνοθετήσει τη ταινία, που ακούγεται πως έχει μία πιο προσγειωμένη προσέγγιση στην ιστορία επιστημονικής φαντασίας.

Δεν υπάρχει κάποιο studio ακόμα που θα χρηματοδοτήσει τη ταινία, αλλά με το όνομα του Emmerich στο project δε νομίζω πως υπάρχουν ιδιαίτερες ανησυχίες αφού οι ταινίες του σκηνοθέτη, παρά το τεράστιο μπάτζετ τους, έχουν τις περισσότερες φορές πολύ μεγάλες εισπράξεις παγκοσμίως.

Μένει να δούμε πότε θα προχωρήσει το Emergence που δεν έχει ακόμα σενάριο και αν τελικά δεν θα πραγματοποιηθούν τα δύο σίκουελ του Independence Day.

Τα σχόλιά σας;