Header Ads

Θεματικό Πάρκο Alien στη Μαλαισία από τη Fox!


Καιρός να αναπροσαρμόσετε τους ταξιδιωτικούς σας προορισμούς.
Τι θα λέγατε για τη Μαλαισία;

Ναι, κι εγώ της ίδιας γνώμης ήμουν (ότι πιθανότατα θα πέθαινα από ασιτία, με όλα αυτά που τρώνε εκεί κάτω), μέχρι που έμαθα ότι θα γίνει θεματικό πάρκο με θέμα …το Alien!

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, οι ταινίες Alien και Life of Pi θα συνυπάρχουν ως αξιοθέατα σε ένα νέο θεματικό πάρκο που σχεδιάζεται από την 20th Century Fox.

Το 25 στρεμμάτων πάρκο είναι προγραμματισμένο να ανοίξει στη Μαλαισία το 2016, και όπως είπε αξιωματούχος της Fox, και άλλα franchise όπως το Ice Age, το Rio και το The Night in the Museum θα πάρουν σειρά στο μέλλον.

Το πάρκο θα βρίσκεται στην τοποθεσία του Genting Outdoor Theme Park, στων οποίων τις εγκαταστάσεις θα γίνει αναβάθμιση περίπου 125 εκατομμυρίων αμερικάνικων δολαρίων από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Στο πάρκο θα δημιουργηθούν περισσότερες από 25 βόλτες με βάση τις ταινίες της Fox από όλα τα είδη, και μια παρέλαση από animatronic θα διαθέτουν ένα mashup όλων των χαρακτήρων.

Ο Jeffrey Godsick, πρόεδρος της Fox Καταναλωτικών Προιόντων, δήλωσε:

"Για πρώτη φορά, το κοινό θα μεταφερθεί στους κόσμους των αγαπημένων τίτλων της 20th Century Fox.
Μαζί με τους συνεργάτες μας στο Resorts World Genting, αυτό το θεματικό πάρκο θα σηματοδοτήσει την έναρξη της παγκόσμιας location-based ψυχαγωγικής στρατηγικής μας."

Και τι δε θα’δινα για ένα στοιχειωμένο αξιοθέατο με βάση το Alien.
Σκεφτείτε το.
Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.