Header Ads

Ξεκινάει παραγωγή το sequel του The Conjuring


Τα σίκουελ για τις ταινίες τρόμου που πήγαν καλά στα ταμεία είναι ένα σύνηθες φαινόμενο που συναντάμε όλο και συχνότερα, αφού σπάνια υπάρχει επιτυχημένη ταινία που δεν ξεκίνησε το δικό της franchise, ακόμα και με τις αντιρρήσεις μερικές φορές των αρχικών συντελεστών.

Στη λίστα των ταινιών που θα αποκτήσουν σίκουελ ετοιμάζεται να μπει η ταινία The Conjuring του ταλαντούχου James Wan, που έχοντας μαζέψει εξαιρετικές κριτικές από το ντεμπούτο της στο LA Film Festival αλλά και από τα λεγόμενα word of mouth screenings όπου το κοινό την απόλαυσε, ανοίγει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αμερική.

Η ταινία βασίζεται σε μία υπόθεση που ερεύνησαν οι Ed και Lorraine Warren (που υποδύονται οι Patrick Wilson και Vera Farmiga), τους οποίους γνωρίζουμε περισσότερο από την υπόθεση Amityville Horror.

Το Variety έγραψε πως η New Line και η Warner Bros θέλουν μία δεύτερη ταινία, με τον πρόεδρο της πρώτης, Toby Emmerich να δηλώνει:

"Αυτή είναι η καλύτερη ταινία τρόμου που έχουμε κάνει ...και νομίζουμε πως το κοινό θα θέλει να δει αυτή και άλλες ιστορίες με τους ίδιους πρωταγωνιστές. 
Η ίδια η Lorraine υποστηρίζει την ιδέα (του σίκουελ) και τώρα δουλεύουμε στην ανάπτυξη άλλης μίας ταινίας."

Οι Carey Hayes και Chad Hayes που έγραψαν το The Conjuring με τη βοήθεια της Lorraine Warren που τους έδωσε πολλές λεπτομέρειες και συνεντεύξεις σχετικά με την ιστορία της, θα αναλάβουν να γράψουν και το σίκουελ.

Οι Warrens αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλές  ταινίες τρόμου όπως τα The Amityville Horror και A Haunting in Connecticut και λογικά θα έχουν ακόμα μερικές υποθέσεις που δεν έχουμε ακούσει και μπορεί να δούμε στη δεύτερη ταινία.

Το The Conjuring θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 26 Σεπτεμβρίου, ενώ φέτος περιμένουμε από τον James Wan και το Insidious: Chapter 2, που έχει και πάλι πρωταγωνιστή τον Patrick Wilson

Επόμενη ταινία του συνεχώς ανερχόμενου σκηνοθέτη είναι το Fast 7, με το οποίο θα τον δούμε να πηγαίνει στις υψηλού μπάτζετ και περισσότερο mainstream ταινίες.

Θέλετε να δείτε το The Conjuring;

Γιάννης Χατζόπουλος.