Header Ads

The Demented trailer: Βιολογικά όπλα με αποτελέσματα ...Silent Hill


Γράφει ο Κώστας Κίτσιος.

Η χρήση βιολογικών όπλων στον κινηματογράφο είναι κάτι που παραδόξως δεν συναντάμε συχνά, όπως περίπου και οι Αμερικανοί, που ακόμα τα ψάχνουν σε Ιράκ, Ιράν και λοιπούς 'κακούς'.

Κάποιες από τις ελάχιστες περιπτώσεις που ο κινηματογράφος προσπάθησε να μας δείξει τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στον άνθρωπο ήταν τα: The Crazies (1973) του George A. Romero, 12 Monkeys (1995) του Terry Gilliam, The Rock (1996) του Michael Bay και V for Vendetta (2005) του James McTeigue.

Κάτι τέτοιο ίσως σκέφτηκαν και οι παραγωγοί των I Spit On Your Grave (2010) και A Nightmare on Elm Street (1984) και είπαν να μας ανοίξουν τα μάτια με το "The Demented".

Έξι φίλοι αποφασίζουν να περάσουν ένα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο σε ένα όμορφο εξοχικό, όταν μια τρομοκρατική βιολογική επίθεση σε μια κοντινή πόλη τους χαλάει τα σχέδια...




Έχοντας έρθει σε επαφή με ένα θανάσιμο ιό, οι κάτοικοι αρχίζουν να παρουσιάζουν τα συμπτώματα των ...νοσοκόμων του Silent Hill, της λύσσας και να μεταμορφώνονται σε ζόμπι. 

Μάταια οι φίλοι προσπαθούν να κρυφτούν στην αμπαρωμένη κατοικία καθώς γίνονται αντιληπτοί από το πεινασμένο πλήθος. 
Μπορούν άραγε να ξεφύγουν και πού θα βρουν καταφύγιο;

Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Christopher Roosevelt και το καστ αποτελείται από τους: Sarah Butler (I Spit On Your Grave), Brittney Alger (Pitch Perfect), Kayla Ewell (The Vampire Diaries).


Η Anchor Bay Films είναι στη διανομή της ταινίας, που θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουλίου σε DVD στην Αμερική. 


 
The Demented trailer από Horrorant