Header Ads

Το See No Evil αποκτά sequel από τις δημιουργούς του American Mary


Σε όλα τα χρονικά της sequel-φρενίτιδας, το λιγότερο πιθανό φιλμ για να αποκτήσει συνέχεια θα ήταν μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή έναν παλαιστή που έγινε ηθοποιός και μια ταινία που απέφερε συνολικά $19 εκατομμυρίων παγκοσμίως, πολύ μικρό νούμερο στη σύγχρονη εποχή.

Ωστόσο, το See No Evil του Gregory Dark - στο οποίο πρωταγωνίστησε ο παλαιστής του WWE γνωστός ως Kane, ως ένας ψυχοπαθής που ονομάζεται Jacob Goodnight (Ιάκωβος Καληνυχτάκιας για το Τσώκικο χιούμορ), εναντίον μιας ομάδας παραβατικών εφήβων σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο - ήταν μια από τις ταινίες που θυμάσαι, αναφέρεται συχνά στα forum ως μια απολαυστική low-profile ταινία τρόμου που πρέπει να δείτε, κάτι για το οποίο δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Η ταινία ήταν η πρώτη παραγωγή από τα WWE Studios, κάτι που μπορεί να εξηγήσει και την απόφαση να κάνουν μια συνέχεια, σε συνεργασία με την Lionsgate, σύμφωνα με το Variety.

Τα (ενδεχομένως) καλά νέα είναι ότι η Jen και η Sylvia Soska έχουν προσληφθεί για να σκηνοθετήσουν το sequel.

Οι αδελφές Soska έλαβαν πολύ καλές κριτικές πέρυσι με το American Mary και  έχουν μια αφοσιωμένη βάση οπαδών που θα τους ακολουθήσει.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει το φθινόπωρο, με την επιστροφή του Kane ως Goodnight Jacob.
Θα ‘αναστηθεί στο νεκροτομείο της πόλης, μετά το θάνατό του στο ξενοδοχείο Blackwell, και θα κυνηγήσει μια ομάδα φοιτητών ιατρικής που αγωνίζονται για να επιβιώσουν.

Βασικά είναι το κλασικό ‘ο serial killer ξαναζει’, αλλά ίσως οι αδελφές Soska μπορούν να κάνουν τα μαγικά τους.
Ποια η γνώμη σας για το See No Evil;