Header Ads

Οι Weinstein ζήτησαν να κοπούν σκηνές από το Snowpiercer ...για να το καταλάβουν οι αμερικάνοι!


Το Snowpiercer του Bong Joon-ho (trailer εδώ) τείνει να γίνει μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της σεζόν που έρχεται, αλλά όσοι θέλουν να το δουν και δεν ζουν στην Κορέα, γι’αυτούς υπάρχουν άσχημα νέα.

Η ταινία δεν έχει πάρει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας στο δυτικό κόσμο, αλλά η Weinstein Company έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Σύμφωνα με το Αυστραλέζικο Inside Film, η Weinstein, που έχει τον έλεγχο της διεθνούς διανομής της ταινίας, έχει δώσει εντολή στον Bong (σκηνοθέτη του γνήσιου The Host και το Madeo) να κόψει 20 λεπτά από τα 126 που διαρκεί η ταινία, αλλιώς δεν θα τη κυκλοφορήσει στην Αμερική, στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νότια Αφρική και την Αυστραλία.

Σε κανέναν δεν άρεσε αυτό.
Αλλά το χειρότερο είναι το σκεπτικό των Weinstein.

Η ίδια πηγή λέει ότι τα λόγια τους ήταν: ‘…για να γίνει κατανοητό από το κοινό στην Αϊόβα ... και την Οκλαχόμα.'

Έτσι, σύμφωνα με τους Weinsteins, η αμερικανική Midwest είναι μια περιοχή που κατοικείται αποκλειστικά από ανθρώπους που θα τρέξουν για να δουν μια κορεατική παραγωγή σχετικά με τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις ενός post-apocalyptic μέλλοντος, αλλά θα μπερδευτούν και δε θα καταλάβουν τι συμβαίνει.

Δε ξέρω τι σόι άνθρωποι ζουν στην Iowa και την Oklahoma, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν πήραν με καλό μάτι τις …φιλοφρονήσεις.

Ας περιμένουμε πάντως να δούμε ποια έκδοση θα δουν στην Αμερική, γιατί μάλλον αυτή θα δούμε κι εμείς.