Header Ads

The Banshee Chapter trailer: Τα πειράματα της CIA σου ...φτιάχνουν κεφάλι


Η εταιρεία παραγωγής του Zachary Quinto, Before the Door Pictures, συνεργάστηκε με τη Sunchaser Entertainment και τον γερμανό παραγωγό Christian Arnold-Beutel (του The Ledge) για να παράγουν την υψηλών απαιτήσεων ταινία τρόμου The Banshee Chapter, στην οποία πρωταγωνιστεί η Katia Winder (του Dexter), o Michael McMillian (του True Blood) και ο Ted Levine (του The Hills Have Eyes).

Ο σκηνοθέτης Blair Erickson έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία, που έχει πλέον αγοραστεί για διανομή στις ΗΠΑ από την XLrator Media και θα βγει σε VoD τον Δεκέμβριο και στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2014.

Το The Banshee Chapter εστιάζει σε μια νεαρή δημοσιογράφο (Winter) που ακολουθεί τα μυστηριώδη ίχνη ενός φίλου που αγνοείται (McMillian), ο οποίος πειραματιζόταν με ένα φάρμακο που ‘αλλάζει-τα-μυαλά’ και αναπτύχθηκε χάρη στις μυστικές δοκιμές φαρμάκων από τη κυβέρνηση.

Ο Levine παίζει το ρόλο ενός αδίστακτου συγγραφέα με έφεση στη κατάχρηση ουσιών και στα πυροβόλα όπλα, που οδηγεί την δημοσιογράφο στο μυστήριο της επικίνδυνης χημικής έρευνας.

Μείγμα πραγματικότητας και φαντασίας με γρήγορους ρυθμούς, η ταινία βασίζεται σε πραγματικά έγγραφα, πραγματικές μαρτυρίες πειραμάτων και μυστικά για συγκεκαλυμμένα προγράμματα που διεξάγει η CIA.


Το trailer είναι κατατοπιστικό.



The Banshee Chapter trailer από Horrorant