Header Ads

Ο Brad Pitt επιβεβαιώνει το sequel του World War Z


Μία από τις καλύτερες ταινίες του καλοκαιριού που μας πέρασε ήταν το World War Z του Marc Forster

Βασισμένη στο βιβλίο του Max Brooks, η ταινία είχε αρκετά εμπόδια να αντιμετωπίσει μέχρι τη μέρα που κυκλοφόρησε στις αίθουσες. 

Τελικά το μεγάλο στοίχημα των παραγωγών, ένας από τους οποίος είναι και ο πρωταγωνιστής Brad Pitt, απέδωσε και η ταινία έχει εισπράξει μέχρι σήμερα περισσότερα από $536 εκατομμύρια.

Το φινάλε που είδαμε στους κινηματογράφους είναι διαφορετικό από εκείνο που οι δημιουργοί της ταινίας είχαν αρχικά σχεδιάσει και έκλεισε περισσότερο την ιστορία, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός σίκουελ. 

Το Variety μίλησε στον Brad Pitt στο φεστιβάλ του Τορόντο όπου ο ηθοποιός βρίσκεται για την προώθηση του 12 Years A Slave, και τον ρώτησε αν αναπτύσσουν μία δεύτερη ταινία Wolrd War Z
Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε:

"Σίγουρα μιλάμε για αυτό. 
Έχουμε τόσες πολλές ιδέες για το που μπορεί να πάει μία δεύτερη ταινία, από τον καιρό που ξεκινήσαμε να αναπτύσσουμε την πρώτη και να εξερευνούμε το πως λειτουργεί ο κόσμος των ζόμπι. 

Έχουμε τόσες ιδέες και τόσες πληροφορίες που νομίζω ότι μπορεί να γίνει. 
Θα κάνουμε την καλύτερη προσπάθεια να τελειώσουμε ένα σενάριο πρώτα και μετά βλέπουμε."

Το Variety μίλησε και στη συμπρωταγωνίστρια του Pitt στην ταινία, Mireille Enos, η οποία δήλωσε:

"Θα περιμένουμε να δούμε πως είναι το σενάριο αλλά ναι θα ήθελα πολύ να επιστρέψω για μία δεύτερη ταινία."

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποιους συνεργάτες θα επιλέξει να συνεργαστεί ο Pitt αυτή τη φορά αφού υπάρχουν φήμες για διαμάχες με το σκηνοθέτη Marc Foster, τον οποίο ο Pitt προσωπικά επέλεξε, τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Θέλετε να δείτε ένα sequel και που νομίζετε ότι μπορεί να πάει η ιστορία;

Γιάννης Χατζόπουλος.