Header Ads

Dark Touch trailer: Η χρονιά της τηλεκίνησης


Μπορεί μέχρι τώρα η "Carrie" της Kimberly Peirce με την Chloë Grace Moretz να έχει τραβήξει πάνω της τα περισσότερα βλέμματα, όσον αφορά το κλείσιμο μιας ακόμα τρομοχρονιάς, αλλά από αλλού φαίνεται ότι θα μας έρθει το ...κερασάκι στην τούρτα.

Ο λόγος για το Dark Touch της Marina de Van (Don't Look Back, In My Skin) που και αυτό, όπως και τα remake των "Carrie" και "Patrick" που θα δούμε φέτος, έχει σαν κύριο όπλο του τις τηλεκινητικές δυνάμεις και φαίνεται ικανό να κλέψει τις εντυπώσεις.



Σε μια απομακρυσμένη πόλη στην Ιρλανδία, η εντεκάχρονη Neve είναι η μόνη επιζών μιας αιματηρής σφαγής που είχε σαν θύματα τους γονείς της και τον μικρότερο αδελφό της.

Η αστυνομία υποψιάζεται μια συμμορία βανδάλων και αγνοεί την εξήγηση της Neve, ότι το σπίτι είναι ο ένοχος...

Για να βοηθήσουν την Neve να ξεπεράσει τα ψυχικά τραύματα της, οι γείτονες Nat και Lucas, την παίρνουν στο σπίτι τους υπό την επίβλεψη μίας κοινωνικής λειτουργού.

Η Neve όμως αδυνατεί να βρει την ειρήνη και έρχεται η στιγμή που αντιλαμβάνεται ότι αυτή είναι που προκαλεί το θάνατο γύρω της.



Η Marina de Van έχει αναλάβει εκτός από την σκηνοθεσία και το σενάριο και το καστ αποτελείται από τους: Padraic Delaney (Blackthorn), charlotte Flyvholm, Robert Donnelly, Ella Hayes, Mark Huberman, Missy Keating, Art Parkinson (Game of Thrones), Katie Kirby.

Η ταινία "Dark Touch" θα κάνει την πρεμιέρα της στην Αμερική στις 27 Σεπτεμβρίου. 


Κώστας Κίτσιος.


Dark Touch trailer από FilmBoy-gr