Header Ads

Ο Edgar Wright προχωράει με το Ant-Man


Ο ταλαντούχος Edgar Wright έχει τελειώσει με κάθε υποχρέωση που είχε στην προώθηση του The World's End και ετοιμάζεται σύντομα να ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη δεύτερη ταινία του επί αμερικανικού εδάφους. 

Αυτή είναι το Ant-Man για λογαριασμό της Marvel
Η ταινία ανακοινώθηκε πριν μερικά χρόνια και θα είναι η πρώτη στη λεγόμενη Phase 3 που σχεδιάζει η Marvel

Τώρα μαθαίνουμε πως η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας που ήταν 5 Νοεμβρίου του 2015 έχει μετακινηθεί μερικούς μήνες νωρίτερα. 
Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας που δεν έχει βρει ακόμα τον πρωταγωνιστή της είναι 31 Ιουλίου του 2015.

Με την ημερομηνία αυτή, που είναι δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του Avengers: Age of Ultron, αποφεύγεται η σύγκρουση με την 24η ταινία James Bond και το animation Peanuts

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως το Ant-Man δεν θα έχει ανταγωνισμό, αφού το καλοκαίρι του 2015 προορίζεται να είναι το μεγαλύτερο όλων το εποχών. 

Η Disney μόνο θα κυκλοφορήσει εκτός από το Ant-Man, το Avengers: Age of Ultron  την 1η του Μαίου, το animation Ιnside Out στις 19 Ιουνίου και το Star Wars Episode VII που ακούμε όμως πως θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του.

Κάτι που έγινε και με την 5η ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής που θα δούμε τελικά το 2016.

Πίσω στο Ant-Man ... η κίνηση να μπει στο τέλος του Ιουλίου, 2 βδομάδες μετά το Batman vs. Superman του Zack Snyder, δείχνει πως το studio πιστεύει πως η ταινία μπορεί να πάει καλά στα ταμεία, παρότι ο κεντρικός ήρωας της δεν είναι ο πιο γνωστός στο ευρύ κοινό. 

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα μετά από τόσες ταινίες εκείνο το καλοκαίρι, πολλές από τις οποίες θα έχουν σούπερ-ήρωες, το κοινό να έχει κουραστεί.

Ο  Edgar Wright είναι από τους καλύτερους νέους σκηνοθέτες και οι ταινίες του μέχρι τώρα, με εξαίρεση το The World's End που δεν έχουμε δει ακόμα, είναι όλες εξαιρετικές, γεμάτες ενέργεια και χιούμορ. 

Το Ant-Man δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη επιλογή για επόμενη ταινία του αλλά θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε το σκηνοθέτη να δουλεύει πάλι με ένα υψηλό μπάτζετ μετά το Scott Pilgrim.

Θέλετε να δείτε το Ant-Man;

Γιάννης Χατζόπουλος.