Header Ads

Coffin Baby trailer: Ο serial του Toolbox Murders επιστρέφει


Το Coffin Baby αποτελεί την συνέχεια του Toolbox Murders (2004) του Tobe Hooper και έχει επιτέλους ένα trailer, αν και λίγο καθυστερημένα μιας και η ταινία έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της αρκετό καιρό τώρα σε νόμιμους αλλά και ...παράνομους ιστούς!

Με τον τίτλο να αλλάζει από "TBK: Toolbox Murders 2" σε "Coffin Baby", ο σκηνοθέτης Dean C. Jones θέλησε να δώσει συνέχεια στα κατορθώματα του serial killer της πρώτης ταινίας (που είναι ριμέικ του The Toolbox Murders του 1978).



Μια σειρά από παράξενες και φρικτές δολοφονίες αναστατώνουν την Καλιφόρνια, δημιουργώντας ένα χάος και αναταραχή στην πόλη.

Ένα θύμα απαγωγής, γίνεται μάρτυρας όλων αυτών των φρικιαστικών γεγονότων και προσπαθεί να δραπετεύσει έτσι ώστε να μην έχει την ίδια μοίρα όπως και τα υπόλοιπα θύματα.

Η διαφυγή της μοιάζει ακατόρθωτη και γίνεται όλο και πιο δύσκολη όταν πρέπει να αντιμετωπίσει εκτός από τον απαγωγέα της και κάποιες υπερφυσικές δυνάμεις..



Το καστ αποτελείται από τους Brian Krause, Bruce Dern (Django Unchained), Chauntal Lewis, Clifton Powell, Christopher Doyle, Kyle Morris.


Κώστας Κίτσιος.


 
Coffin Baby trailer από Horrorant