Header Ads

Open Windows trailer: Πόσα παράθυρα ανοίγει ο υπολογιστής του Elijah Wood;


Και να που ο Elijah Wood ίσως καταφέρει τελικά να «πετάξει» το χόμπιτ από πάνω του, τη χρονιά που από serial killer στο Maniac μετατρέπεται σε κολλημένο μπανιστιρτζή στο Open Windows.

Σίγουρα ο κόντρα ρόλος του στο Maniac του Franck Khalfoun τράβηξε πάνω του πολλά βλέμματα ανθρώπων που δεν τον είχαν και σε ιδιαίτερη εκτίμηση, οπότε τι καλύτερο γι αυτόν από το να ξαναεμφανιστεί σε ένα - πιο λάιτ είναι η αλήθεια - θρίλερ όπως είναι το Open Windows.

Μόνο που εδώ αναλαμβάνει τον ρόλο του καλού παιδιού, που ενώ είχε κερδίσει σε διαγωνισμό μια βραδιά με την αγαπημένη του σταρ Jill, τρώει ένα μεγάλο άκυρο ξαφνικά και το ξενέρωμα δεν περιγράφεται.

Τώρα θα μπορεί να βλέπει τον έρωτα του μόνο μέσα από τον υπολογιστή του, μιας και ένας τύπος με το όνομα Chord - ισχυρίζεται ότι είναι ο υπεύθυνος του promotion της Jill - του δίνει πρόσβαση σε κρυφές κάμερες που ζουμάρουν πάντα πάνω της.

Γρήγορα όμως θα διαπιστώσει ότι χρησιμοποιείται από τον Chord σε μια προσπάθειά του να της κάνει κακό, αλλά και ότι είναι ο μόνος που μπορεί να την σώσει.

Η σκηνοθεσία είναι του Nacho Vigalondo, που μας είχε δώσει το ενδιαφέρων Sci-Fi/Thriller Timecrimes (2007) και το Extraterrestrial (2011).

Αν σας αρέσουν οι κουνημένες κάμερες και τα πολλά web παράθυρα μάλλον θα το καταευχαριστηθήτε, μιας και στην ταινία χρησιμοποιήθηκαν λάπτοπ, κινητά, web cams, δορυφορικές και κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας.

Το ρόλο του Chord έχει αναλάβει ο Neil Maskell (Kill List) και αυτόν της Jill η ...ταλεντάρα στον χώρο του πορνό - και ελληνικής καταγωγής - Sasha Grey (The Girlfriend Experience).

Το Open Windows αναμένεται στις αίθουσες αρχές του 2014.


Κώστας Κίτσιος.




Open Windows trailer από Horrorant