Header Ads

Πρώτο clip και επίσημο video από τα γυρίσματα του Wolf Creek 2


Οχτώ χρόνια πέρασαν από το «Wolf Creek» του Greg Mclean (ένα από τα καλύτερα Αυστραλέζικα horror, ever) και η συνέχεια του, «Wolf Creek 2», έκανε επιτέλους πρεμιέρα στο 70ό Φεστιβάλ Βενετίας με θετικότατες κριτικές.

Λίγες μέρες μετά ήρθε επιτέλους η στιγμή να πάρουμε και εμείς μια πρώτη ματιά μέσω ενός clip διάρκειας 3.50 λεπτών (το οποίο αποσύρθηκε αμέσως, αλλά εμείς το βρήκαμε ξανά).

Χωρίς να spoilαρει (η σύνοψη παρακάτω ίσως και να λέει περισσότερα), μας δείχνει την γνώριμη πλέον αυστραλιανή ενδοχώρα, με τον Mick Taylor να παραμονεύει και έναν(;) από τους επιζώντες να μεταφέρεται σε...

Την σκηνοθεσία και το σενάριο έχει αναλάβει και πάλι ο Greg Mclean (Rogue), όπως επίσης τον ρόλο του serial killer Mick Taylor και πάλι ο John Jarratt.

Το υπόλοιπο καστ αποτελείται από τους: Ryan Corr, Shannon Ashlyn και Philipe Klaus.

"Δελεασμένοι από την ιδέα των αυθεντικών Αυστραλέζικων διακοπών, οι ταξιδιώτες Rutger, Katarina και Paul επισκέπτονται τον περιβόητο κρατήρα στο Wolf Creek.

Το όνειρο μιας περιπέτειας σύντομα γίνεται μια φοβερή πραγματικότητα όταν αντιμετωπίζουν έναν κακόφημο ντόπιο, τον τελευταίο άνθρωπο που θα ήθελε κάποιος ταξιδιώτης να συναντήσει, τον Mick Taylor.

Καθώς οι τρεις φίλοι το σκάνε, ο Mick τους καταδιώκει σε μια επική κτηνωδία στην εχθρική έρημο.

Μόνο ένας θα παραμείνει, για να συρθεί στη φωλιά του και να δει το αληθινό μέγεθος του τερατουργήματός του.

Και αν αυτός ο τελευταίος επιζών μπορεί να έχει κάποια ελπίδα επιβίωσης, εκεί όπου κανείς δεν έχει σωθεί ποτέ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε ίχνος εξυπνάδας για να ξεγελάσει τον άνθρωπο πίσω από το τέρας και να γίνει και ο ίδιος εξίσου αδίστακτο τέρας μέσα στον άνθρωπο."

Το Wolf Creek 2 θα κάνει την κινηματογραφική του πρεμιέρα στην Αυστραλία στις 20 Φεβρουαρίου 2014.


Κώστας Κίτσιος.