Header Ads

David Duchovny και Gillian Anderson θέλουν να πιστεύουν σε ένα νέο X-Files


Δεν είναι μυστικό πως ο Chris Carter, δημιουργός της σειράς X-Files και των δύο ταινιών που κυκλοφόρησαν το 1998 και 2008 αντίστοιχα, θέλει να συνεχίσει το franchise με μία τρίτη ταινία και να επιστρέψει στη μυθολογία που έκανε τη σειρά φαινόμενο.

Φαίνεται όμως πως ο δημιουργός της σειράς και σκηνοθέτης της δεύτερης ταινίας X-Files: I Want to Believe δεν είναι ο μόνος που θέλει μία συνέχεια. 


Οι David Duchovny και Gillian Anderson που για χρόνια είχαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους των FBI agents Fox Mulder και Dana Scully, μιλώντας στο κοινό του New York Comic-Con δήλωσαν όπως αναφέρει το The Wrap πως σίγουρα θα συμμετείχαν σε μία τρίτη ταινία.

"Όλα τα στοιχεία είναι στη θέση τους και ο δημιουργούς του X-Files, Chris Carter θέλει να κάνει την τρίτη ταινία"
είπε ο Duchovny σε ένα πάνελ συζήτησης για τον εορτασμό της 20ης επετείου από την δημιουργία της σειράς.

"Η Gillian και εγώ θέλουμε να την κάνουμε, οπότε σε αυτό το σημείο εξαρτάται από το αν συμφωνεί και η Twentieth Century Fox
Ίσως χρειάζεται οι θαυμαστές του franchise  να δηλώσουν πως θέλουν να δουν μία ακόμα ταινία για να κάνουν τη Fox να ενδιαφερθεί περισσότερο."

Η Fox αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις των σταρ, αν και η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα δούμε ακόμα μία ταινία X Files

Η πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε το 1998 είχε εισπράξεις $189 εκατομμύρια, ενώ το σίκουελ με τίτλο The X-Files: I Want to Believe του 2008 έμεινε στα 68.

Πιστεύετε πως υπάρχει κάποια ιστορία για μία τρίτη ταινία;


Γιάννης Χατζόπουλος