Header Ads

Devil's Due trailer: Ένα found footage ...σε ενδιαφέρουσα


Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχουμε πήξει στα found footage φιλμάκια τρόμου και να ψάχνουμε να βρούμε αξιόλογη ταινία με το κιάλι, αλλά αν πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξεις κάποια για θέαση τότε ίσως θα ήταν καλύτερα να στραφείς σε παραγωγή κάποιου μεγάλου στούντιο.

Όχι γιατί εκεί θα βρεις κάτι το πρωτότυπο να δεις, αλλά γιατί found footage με καλό budget ίσως σε τρομάξει και λίγο, ενώ ένα found footage χαμηλού budget το πιο πιθανό είναι να σου προκαλέσει πονοκέφαλο από το κούνημα.

Υπό αυτή - και μόνο - την οπτική λοιπόν, το trailer του Devil's Due, σε παραγωγή 20th Century Fox, φαίνεται να έχει το κάτι παραπάνω σε σχέση με άλλες ταινίες του είδους.

Μετά από μια μυστηριώδη νύχτα στο μήνα του μέλιτος τους, ένα νιόπαντρο ζευγάρι βρίσκεται μπροστά σε μία μη προγραμματισμένη εγκυμοσύνη.

Καθώς ο σύζυγος καταγράφει τα πάντα με την κάμερα του, αρχίζει να παρατηρεί μία περίεργη συμπεριφορά στη σύζυγό του, που την αποδίδει αρχικά στις ορμονικές και σωματικές αλλαγές που επηρεάζουν κάθε έγκυο.

Αλλά όσο περνούν οι μήνες, γίνεται φανερό ότι οι αλλαγές στο σώμα και το μυαλό της συζύγου του έχουν μία πολύ πιο σκοτεινή προέλευση.

Στην σκηνοθεσία έχουμε τους Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, που μας είχαν δώσει το short "10/31/98" από την ανθολογία τρόμου V/H/S.

Το Devil's Due θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 17 Ιανουαρίου.


Κώστας Κίτσιος.


 
Devil's Due trailer by Horrorant