Header Ads

Hell No: The Sensible Horror Film - Μια ταινία τρόμου με ...έξυπνους χαρακτήρες!


Όποιος έχει δει έστω και μια ταινία τρόμου, θα έχει παρατηρήσει ότι πάντα κάποιος/α από τους πρωταγωνιστές διαθέτει μια έμφυτη βλακεία, καθώς θα κάνει μια ηλίθια κίνηση που τον βάζει σε άμεσο κίνδυνο.

Όπως για παράδειγμα όταν ένας μπούφος βρίσκει σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, βαθιά μέσα στο δάσος, δίπλα σε μια λίμνη, όπου η ξανθιά της παρέας κάνει γυμνή μπάνιο νυχτιάτικα, ενώ ακούγονται ουρλιαχτά ζώων, ένα βιβλίο που γράφει απ' έξω "Το Βιβλίο των Νεκρών" ή "Πώς να ελευθερώσεις έναν πανίσχυρο δαίμονα για να σου πιει το αίμα και να φορέσει το δέρμα σου" και το χάπατο θα το διαβάσει, αντί να το θάψει/κάψει/σκίσει και να φύγει με την παρέα και την ξανθιά μαζί - γιατί είναι γυμνή! -, όχι μέσα από το δάσος τρέχοντας, ουρλιάζοντας - έχετε δοκιμάσει ποτέ να κάνετε αυτά τα δύο ταυτόχρονα; - κρατώντας κάμερα, κοιτώντας πίσω ώστε να σκοντάψουν και να πέσουν, αλλά με το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για να πάνε εξαρχής εκεί!!!!  

Κάτι από όλα αυτά θα είδε και ο Joe Nicolosi, κάτοικος του Austin στο Texas και αποφάσισε να γυρίσει το short "Hell No: The Sensible Horror Film", σε μορφή trailer επερχόμενης ταινίας.

Φανταστείτε λοιπόν μια ταινία τρόμου όπου οι πρωταγωνιστές παίρνουν όλες τις σωστές αποφάσεις, κανείς δεν πεθαίνει και έχουμε ένα ωραιότατο happy end.

Βαρετό δεν ακούγεται;

Ευτυχώς για εμάς τους χοροράδες αυτή η ιδέα δεν πρόκειται να πιάσει, εκτός άλλων παρόμοιων ταινιών μικρού μήκους σαν το "Hell No: The Sensible Horror Film".

Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε κοπελίτσες, δεμένες σε μια καρέκλα, μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο πτώματα, να ρωτούν τον ψυχάκια serial killer που ακονίζει τα μαχαίρια:

Τι σου έκανα καλέ κύριε; 

Γιατί θέλεις να μου κάνεις κακό;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΚΙΑΣ. 

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Κώστας Κίτσιος.