Header Ads

Hozon trailer: Zombies, Ninjas και Samurai ζητούν τη στήριξή σας


Αν και ο Οκτώβρης μόλις μπήκε είμαι σίγουρος ότι το trailer του Sci-Fi/Horror "HOZON" θα είναι από τα πιο ενδιαφέροντα γι αυτόν το μήνα.

Σκηνοθετημένο από τον Dallas King, νικητή το 2012 του Directors Guild of America Film Award για το sci-fi short "Most Wanted", το trailer δημιουργήθηκε με σκοπό να βρει χρηματοδότες, έτσι ώστε να δώσει σάρκα και οστά στο -αλά Resident Evil- "HOZON". 


Ένας φόρος τιμής στις sci-fi, action και horror ταινίες, που θα περιέχει σαμουράι, νίντζα, πολλά όπλα και ...ηλεκτροφόρα ζόμπι!!! 

"Απόγονος ενός διάσημου σαμουράι και διευθύνων σύμβουλος σε εταιρεία βιοτεχνολογίας εξαπολύει κατά λάθος, λόγω της έρευνας του, ορδές από ζόμπι.

Τώρα θα πρέπει να ανοίξει με το σπαθί στο χέρι, τους - πειγμένους από ζόμπι - διαδρόμους των εγκαταστάσεων της εταιρείας, με σκοπό να φτάσει στην άρρωστη κόρη του, που βρίσκεται στο ιατρικό εργαστήριο."


Η απάντηση της κινηματογραφικής βιομηχανίας ήταν τεράστια, με την PANAVISION (κορυφαία εταιρεία κινηματογραφικών καμερών, The Dark Knight, The Avengers, World War Z) αλλά και άλλες εταιρείες του χώρου να συνδράμουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, αλλά και εξοπλισμό.

Με ένα ποσό της τάξης των $75.000 να χρειάζεται ακόμα, ο Dallas King απευθύνθηκε στο KICKSTARTER για crowd funding και από τις 17 Σεπτεμβρίου
που άρχισε η καμπάνια έχει ήδη συγκεντρωθεί το 1/3 του ποσού.

Τα γυρίσματα του "HOZON" είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στα τέλη του 2013.

Δείτε το trailer του "HOZON", όπως και την σελίδα του στο KICKSTARTER εδώ.


Κώστας Κίτσιος.