Header Ads

Ο Michael Bay θέλει να γυρίσει ταινία τρόμου!


Περισσότερο γνωστός την τελευταία δεκαετία για τις ταινίες Transformers, ο Michael Bay έχει συμμετάσχει στην παραγωγή αρκετών ταινιών τρόμου μέσα από την εταιρεία του Platinum Dunes

Τελευταία ταινία στην οποία είδαμε το όνομα του ήταν το επιτυχημένο The Purge το οποίο χρηματοδότησε μαζί με τον Jason Blum, ενώ τους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσει και το found-footage Almanac.

Σε πρόσφατο άρθρο του το The Hollywood Reporter ονόμασε το σκηνοθέτη μεγάλων επιτυχιών όπως τα Bad Boys και The Rock, έναν από τους "masters of horror". 

Ο τίτλος είναι μάλλον υπερβολικός αλλά ο Bay δήλωσε: 
"Έχω ένα όνειρο, που τελικά θα πραγματοποιήσω, να σκηνοθετήσω μία ταινία τρόμου που θα χρηματοδοτήσω ο ίδιος."

Φαντάζομαι πως ο Bay θα έχει κουραστεί με τις ταινίες Transformers (αυτή την περίοδο γυρίζεται τέταρτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Mark Wahlberg) και προσπαθεί σε κενά διαστήματα να κάνει μικρότερες ταινίες. 

Μπορείς να πεις πολλά για τα Transformers και τον τρόπο που παρουσιάζει πολλούς χαρακτήρες (ειδικά τις γυναίκες), o Bay όμως έχει δώσει συνολικά στην καριέρα του αρκετές διασκεδαστικές ταινίες. 

Το φετινό Pain and Gain που δεν κυκλοφόρησε τελικά στη χώρα μας, ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς και μία από τις καλές ταινίες που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. 

Έτσι μία ταινία τρόμου από τον Michael Bay σε μικρότερη παραγωγή δεν είναι κακή ιδέα και σίγουρα θα θέλαμε να δούμε κάτι τέτοιο να γίνεται τα επόμενα χρόνια.

Τι νομίζετε εσείς;

Γιάννης Χατζόπουλος.