Header Ads

Ο Ridley Scott επιβεβαιώνει το Prometheus 2


Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου για το The Counselor, ο σκηνοθέτης Ridley Scott ρωτήθηκε σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του Prometheus 2, καθώς η ανάπτυξη του σεναρίου έχει κολλήσει, μετά την αποχώρηση του σεναριογράφου Damon Lindelof.
Τα καλά νέα για τους οπαδούς του Alien based prequel είναι πως επιβεβαίωσε ότι το σενάριο συνεχίζει να γράφεται. 


Αυτός που ανέλαβε να βρει έναν τρόπο να συνεχίσει την ιστορία της Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) και των Engineers, που είχε μείνει σε μια ρευστή κατάσταση, όταν η αρχική one-shot ιδέα άλλαξε για να γίνει τριλογία, είναι ο ...Jack Paglen

Μπορεί να μην σας λέει πολλά το όνομα, αλλά ο εν λόγω κύριος είναι επίσης σεναριογράφος του επερχόμενου Transcendence, με τους Johnny Depp, Kate Mara, Morgan Freeman στο καστ και σκηνοθεσία του Wally Pfister (διευθυντής φωτογραφίας σε όλες τις ταινίες του Christopher Nolan).

Όπως και στον πρώτο Προμηθέα, έτσι και τώρα η παραγωγή θα είναι του Scott μέσω της Scott Free Productions και οι Noomi Rapace και Michael Fassbender, αναμένεται επίσης να επιστρέψουν στους ρόλους τους.

Τα όχι καλά νέα είναι ότι είναι άγνωστο ακόμα εάν θα παραμείνει και στην σκηνοθεσία ο Ridley Scott, κάτι που ελπίζω να επαναληφθεί, μιας και δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος άλλος να συνεχίσει επάξια την αναζήτηση των δημιουργών μας. 

Εσείς θα θέλατε να δείτε μια συνέχεια του Prometheus;

Κώστας Κίτσιος.