Header Ads

Open Grave trailer: Ο Sharlto Copley ξυπνά σε αυτοσχέδιο τάφο


Τι θα κάνατε αν ξυπνούσατε σε ένα λάκκο γεμάτο πτώματα με καμία ανάμνηση για το ποιος είστε ή πώς βρεθήκατε εκεί; 

Αυτό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Sharlto Copley στην τελευταία σκηνοθετική δουλειά του Gonzalo Lopez-Gallego, "Open Grave".

Τελικά θα καταφέρει να ξεφύγει με την βοήθεια μιας άγνωστης γυναίκας, που μαζί με μια ομάδα τρομοκρατημένων και επίσης χωρίς μνήμη ανθρώπων βρίσκονται σε ένα διπλανό σπίτι. 


Οι αρχικές υποψίες τους για το τι συμβαίνει θα δώσουν σιγά σιγά την θέση τους στη βία, καθώς η ομάδα αρχίζει να βρίσκει ενδείξεις για την ταυτότητα του καθενός. 

Όταν όμως ανακαλύψουν μια απειλή που είναι πιο μοχθηρή και πεινασμένη από οτιδήποτε άλλο, θα αναγκαστούν να βρουν τι τους έφερε όλους μαζί, πριν να είναι πολύ αργά.

Η νέα ταινία του Gonzalo Lopez-Gallego (Apollo 18), σε σενάριο των Chris και Eddie Borey, φαίνεται να διαθέτει μια κάποια πρωτοτυπία, καθώς ξεφεύγει από τις found footage μετριότητες και δείχνει να κινείται κάπου μεταξύ zombie movie και SAW, χωρίς όμως να μπορούμε ακόμα να ξεχωρίσουμε τι από τα δύο είναι.

Το καστ αποτελείται από τους Sharlto Copley (District 9, Elysium), Thomas Kretschmann (Hostel: Part III), Josie Ho (Contagion), Joseph Morgan (Immortals), Erin Richards και Max Wrottesley (Hugo).

Το Open Grave θα κάνει πρεμιέρα σε VOD στις 24 Δεκεμβρίου, και να ανοίξει στις αίθουσες στις 3 Ιανουαρίου του 2014.

Ρίξτε μια ματιά στο trailer παρακάτω και πείτε μας την γνώμη σας.


Κώστας Κίτσιος.