Header Ads

Επίσημη επιβεβαίωση για το sequel του Trick'r Treat


Trick r' Treat μπορεί να είναι οι λέξεις που θα ακούγονται στην Αμερική την βραδιά του Halloween στις 31 Οκτωβρίου, αλλά λίγες μέρες νωρίτερα αυτές οι δύο λέξεις ξεσήκωσαν το κοινό του Los Angeles Beyond Fest.

Στα πλαίσια λοιπόν μιας ειδικής προβολής του cult πλέον Trick r' Treat (2007), παρευρέθηκαν οι ηθοποιοί, Quinn Lord (Sam/Peeping Tommy), Dylan Baker, Brian Cox αλλά και ο σκηνοθέτης της ταινίας Michael Dougherty, που προανήγγειλε το sequel. 


Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο πάνελ βρέθηκε και ο παραγωγός/σκηνοθέτης Bryan Singer, χωρίς να διευκρινίζεται όμως εάν η παρουσία του σχετίζεται ή όχι με το Trick r' Treat 2.

Το Trick r' Treat ήταν η πρώτη μεγάλου μήκους σκηνοθετική δουλειά του Michael Dougherty, σεναριογράφου των X-Men 2 (2003) και Superman Returns (2006) και αφορά τέσσερις σύνθετες ιστορίες τρόμου που συμβαίνουν την βραδιά του Halloween. 


Ενώ η ταινία ήταν έτοιμη από το 2007 και είχε κάνει μια πολλή καλή φεστιβαλική γύρα, έμπλεξε με την Warner Bros. που είχε τα δικαιώματα (ήθελε να την ξαναγυρίσει με πιο γνωστούς ηθοποιούς στο καστ και να βάλει την ορίτζιναλ ταινία σαν bonus στην DVD έκδοση) και κυκλοφόρησε τελικά το 2009 απευθείας σε DVD. 

Το buzz που είχε δημιουργηθεί όμως άντεξε και η ταινία έκανε - έστω και έτσι - μεγάλη επιτυχία, αποκτώντας ένα cult status με την πάροδο του χρόνου.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του Michael Dougherty αλλά και των ηθοποιών στο Los Angeles Beyond Fest και πείτε μας την γνώμη σας για το αν θέλετε να δείτε μία συνέχεια του Trick r' Treat.


Κώστας Κίτσιος.