Header Ads

Ο Will Smith στο μεταφυσικό θρίλερ Selling Time της Dreamworks;


Η  20th Century Fox περιμένει να δει αν ο Will Smith θα συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ του Independence Day, για το οποίο έχουν ήδη γραφτεί δύο σενάρια σε περίπτωση που ο σταρ επιτυχιών όπως τα I Robot και I am Legend, αρνηθεί. 

Το στούντιο όμως κοιτάζει και διαφορετικά πρότζεκτ στα οποία μπορεί να δουλέψει με τον ηθοποιό και ένα από αυτά, σύμφωνα με το The Wrap, είναι το υπερφυσικό θρίλερ Selling Time.

Η ταινία αυτή περιέχει στοιχεία time-travel και ακολουθεί έναν άνδρα στον οποίο δίνεται η ευκαιρία να ξαναζήσει και διορθώσει τη χειρότερη μέρα της ζωής του, χάνοντας όμως επτά χρόνια από τη ζωή του.

Ο Will Smith δεν έχει συμφωνήσει ακόμα και δεν έχει βρεθεί ο σκηνοθέτης που θα αναλάβει την ταινία. 

Το σενάριο έχει γράψει ο πρώην διευθυντής του τηλεοπτικού τμήματος της DreamWorks, Dan McDermott, ενώ στην διαδικασία συγγραφής του σεναρίου έχουν συμμετάσχει και οι Spike Lee και Derick Martini

Ο Will Smith που έρχεται από το αποτυχημένο After Earth θα πρωταγωνιστήσει τους επόμενους μήνες στο Focus των Glenn Ficarra και John Requa και έχει ένα μικρότερο ρόλο στο  Winter's Tale του Akiva Goldsman.

Γιάννης Χατζόπουλος.