Header Ads

Only Lovers Left Alive trailer: Το βαμπιρικό ρομάντζο του Jim Jarmush


Το πρώτο trailer για το Only Lovers Left Alive του Jim Jarmusch έκανε την εμφάνιση του και μάλιστα με ελληνικούς υπότιτλους, στα πλαίσια της προβολής της ταινίας στο 54ο φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Έχοντας σαν βασικό άξονα - και μόνο - το βαμπιρικό μύθο, ο Jarmusch μας παρουσιάζει δύο σοφιστικέ βρικόλακες, την Eve και τον Adam, οι οποίοι περιπλανώνται ανά τους αιώνες στο περιθώριο της κοινωνίας. 


Βρισκόμενοι πλέον μπροστά στην «κατάρρευση» του συγχρόνου κόσμου, που τους προκαλεί μόνο σύγχυση, θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν.

Ο Jim Jarmusch (Ghost Dog: The Way of the Samurai, Broken Flowers) συνεχίζει να προσθέτει στον ιδιόρρυθμο κινηματογραφικό του κόσμο χαρακτήρες που δεν προσαρμόζονται εύκολα - έως καθόλου - στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας της κοινωνίας και ήδη οι πρώτες κριτικές από τις Κάννες όπου έκανε την πρεμιέρα της και έπειτα, μιλούν για μία ταινία σκοτεινή, περίεργη, με εξαιρετικές ερμηνείες και αντιπροσωπευτική του Αμερικανού σκηνοθέτη.

Πρωταγωνιστούν οι Tom Hiddleston (The Avengers), Tilda Swinton (We Need to Talk About Kevin), Mia Wasikowska (Stoker), John Hurt (Immortals), Anton Yelchin (Star Trek Into Darkness), Jeffrey Wright (The Ides of March).


Κώστας Κίτσιος.


Only Lovers Left Alive trailer (Greek subs) by FilmBoy-gr