Header Ads

Η Lindsay Lohan ανακοινώνει νέο ψυχολογικό θρίλερ στο Sundance


Μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στο χαμηλού μπάτζετ και αμφιβόλου ποιότητας The Canyons, η Lindsay Lohan έφτασε στο φεστιβάλ του Sundance, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στη Utah, και ανακοίνωσε πως έχει αναλάβει την παραγωγή και θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα ψυχολογικό θρίλερ της Emmett/Furla Films, το οποίο έχει τίτλο Inconceivable

Η εταιρεία παραγωγής έκανε την ανακοίνωση στο συγκεκριμένο φεστιβάλ που φημίζεται για indie ταινίες, επειδή το μπάτζετ είναι σχετικά χαμηλό και βρίσκεται στα $5 εκατομμύρια. 

Η ταινία θα προβληθεί στις αίθουσες της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες και θα συνεχίσει την πορεία της στο γνωστό πλέον VOD.

Δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση που να αφορά την υπόθεση του Inconceivable και για την ώρα δεν έχει αναλάβει κάποιος σκηνοθέτης το πρότζεκτ. 

Το The Wrap έγραψε πως η Lionsgate θα κάνει την διανομή μέσα από την δική της Grindstone

Το The Canyons είναι από τις κακές ταινίες της προηγούμενης χρονιάς και μία περίεργη επιλογή για την Lohan που έχει αφήσει πίσω της τα παλιά μεγαλεία των Mean Girls και The Parent Trap

Και στο The Canyons είχε credit παραγωγού αλλά σύμφωνα με το σκηνοθέτη Paul Schrader - σεναριογράφο του Taxi Driver - η Lohan δεν βοήθησε καθόλου στην προώθηση της ταινίας. 

Αν και δεν υπάρχουν ιδιαίτερες προσδοκίες για το καινούργιο πρότζεκτ της ηθοποιού ας ελπίσουμε πως θα παρουσιάσει κάτι πιο ενδιαφέρον. 

Θέλετε να δείτε το Inconceivable;

Γιάννης Χατζόπουλος.