Header Ads

Pinup Dolls on Ice trailer: Κορίτσια στο πάγο!


Μπορεί οι γιορτές να τελείωσαν εδώ και μέρες, αλλά τα δωράκια δεν πρόκειται να σταματήσουν να έρχονται απ' ότι φαίνεται και δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην τα δεχθούμε!

Για σήμερα λοιπόν έχουμε το trailer του Pinup Dolls on Ice, μια ωραία slasher λιχουδιά από Καναδά μεριά, δοσμένη σε όμορφο περιτύλιγμα και ελπίζουμε και σε ...άκρως ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Μπορεί να μην ξέρω και πάρα πολλά για τους φιλήσυχους Καναδούς, όπως επίσης και για τα κινηματογραφικά τους επιτεύγματα, αλλά βλέποντας αυτό το trailer μπορώ να πω ότι τσίμπησα και μάλλον πρέπει να τους δώσουμε λίγο περισσότερη προσοχή.

Σκηνοθετημένο από τους Geoff Klein και Melissa Mira το Pinup Dolls on Ice αποτελεί το δεύτερο μέρος μιας ας πούμε τριλογίας, καθώς το 2009 κυκλοφόρησε από τον Geoff Klein το Bikini Girls On Ice, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ τους.

Από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνουμε ότι οι πρωταγωνίστριες έχουν ένα θεματάκι με τα πολλά ρούχα, όπως επίσης και από το ωραίο πόστερ που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ότι ο psycho killer (για να θέλει να σκοτώσει τέτοια μωρά τι άλλο θα ήταν;) ονόματι Moe έχει ένα φετίχ με τον πάγο.

Ένα γκρουπ από στριπτιζέζ καλούνται να δώσουν μια ξεχωριστή παράσταση στο μπαρ μιας φίλης τους, σε ένα απομονωμένο κάμπινγκ, μόνο που εκεί παραμονεύει ο ψυχοπαθής δολοφόνος Moe. 


Τώρα θα πρέπει να προτάξουν όχι μόνο τα ...κάλλη τους για να σωθούν, αλλά και την εξυπνάδα τους.

Το σενάριο είναι του Michael Penning και το καστ αποτελείται από τις: Karine Kerr, Suzi Lorraine, Kyla Shinkewski, Melissa Mira, Jordan Mae Antoinette, Emily Crighton και Ashley Almon, άντε και τον William Jarand στον ρόλο του Moe.

Το Pinup Dolls on Ice έκανε πρώτη προβολή στο Fantasia International Film Festival το 2013, αλλά και πριν από λίγες μέρες στο Shockfest Film Festival του L.A. και αναμένεται να προβληθεί φέτος και σε άλλα φεστιβάλ ανά τον κόσμο.

Κώστας Κίτσιος.