Header Ads

Το Schism αλλάζει σε Fractured αλλά η παράνοια παραμένει


Η νέα ταινία του Adam Gierasch αλλάζει τίτλο από "Schism" σε "Fractured", αλλά αυτό που δεν αλλάζει με τίποτα είναι η Ευρωπαϊκή πρεμιέρα της στο Horrorant Film Festival 'FRIGHT NIGHTS' 2014.

Έχοντας στο ενεργητικό του τα Fertile Ground, Autopsy αλλά και το remake του Night of the Demons (δείτε περισσότερα στο αφιέρωμα του Νίκου, "10+1 Bad Horror Movies We Love"), ο Gierasch δημιούργησε ένα νουάρ θρίλερ για να ...χάσεις το μυαλό σου!

Ο Dylan White ξυπνάει από ένα κώμα 8 μηνών και μπορεί να μην έχει καμία μνήμη από την ζωή του, εκτός των τελευταίων τριών ετών, αλλά δεν παύει να καταδιώκεται από αυτήν.

Καθώς αναβιώνει τη φρίκη του αιματηρού παρελθόντος, έρχεται αντιμέτωπος με τον πρώην συνεργάτη του, Quincy (Vinnie Jones), επικεφαλής μιας σκληρής ομάδας σωματεμπορίας και πορνείας.

Καθώς οι σφαίρες πέφτουν βροχή πάνω από το κεφάλι του και το αίμα ρέει άφθονο, ο Dylan βρίσκει τον εαυτό του να παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι ενάντια στο διάβολο, σε μια προσπάθεια να γλιτώσει από την αιώνια καταδίκη στην κόλαση.

Εμπνευσμένος από τα φιλμ νουάρ του 1940 και μερικές αξέχαστες ταινίες τρόμου, ο Gierasch θέλησε να δημιουργήσει μια ταινία γρίφο, ένα φαντασμαγορικό ταξίδι στη σκοτεινή πλευρά, που διαθέτει στυλ, άγριους άντρες, άγριες γυναίκες, άγριο σεξ και κακές προθέσεις.

Το καστ αποτελείται από τους Callum Blue (Colombiana), Vinnie Jones (Kill the Irishman), Nicole LaLiberte (Girls Against Boys), Jon Eyez (Django Unchained) και την ...χωρίς ρούχα Ashlynn Yennie (The Human Centipede).

Εσείς δεν έχετε παρά να λύσετε τον γρίφο του Schism ή Fractured πλέον, στο 1ο Horrorant Film Festival 'FRIGHT NIGHTS' 2014.


Κώστας Κίτσιος.