Header Ads

A Little Bit Zombie trailer: Η Καναδική ...zomedie στο HFF 'FRIGHT NIGHTS' 2014!


Οι zombie comedies  ("zom coms" ή "zomedies") έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στο χώρο του σινεμά τρόμου και σαν φυσική συνέχεια λοιπόν δεν θα μπορούσε να λείπει ένας εκπρόσωπός του είδους από το Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ 2014

Φυσικά αυτή δεν είναι άλλη από την 3η Καναδική συμμετοχή στο φεστιβάλ, με τίτλο A Little Bit Zombie, σε σκηνοθεσία Casey Walker και με το trailer να δείχνει ...…a little bit good.

Ένα μολυσμένο, με αίμα από ζόμπι, κουνούπι τσιμπάει τον ευγενικό και με καλούς τρόπους Steve, ο οποίος μεταλλάσσεται αλλά λίγο διαφορετικά σε σχέση με τα ευρέως γνωστά και αξιαγάπητα πλασματάκια που διψάνε για μυαλά! 

Η πείνα του πλέον δεν ικανοποιείται εύκολα, έχει έναν μανιακό κυνηγό ζόμπι να βρίσκεται στα ίχνη του και μέσα σ' όλα πρέπει να παντρευτεί παρά την κατάσταση του, καθώς η wannabe γυναίκα του δεν καταλαβαίνει από ζόμπι επιδημίες.

Το ρόλο του Steve έχει ο Kristopher Turner και τον πλαισιώνουν οι Crystal Lowe (Hot Tub Time Machine), Shawn Roberts (Resident Evil: Retribution), Kristen Hager, Emilie Ullerup (This Means War) και ο Stephen McHattie (The Tall Man).

Κώστας Κίτσιος.



A Little Bit Zombie trailer από Horrorant