Header Ads

Γράψε και εσύ στο Horrorant ...αν αντέχεις!


Μήπως το αγαπημένο σου είδος ταινιών είναι αυτό που περιλαμβάνει ζόμπι, βαμπίρ ή διαταραγμένους δολοφόνους;
Συμφωνείς στο ότι το Twilight δεν είναι horror και ότι η "Bella" και ο "Edward" αποτελούν στίγμα στο είδος των vampire movies;
 

Αν ναι, αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσες να είσαι σημαντικός συντάκτης για την ιστοσελίδα μας.

Μήπως διαφωνείς με τα παραπάνω, αλλά εξακολουθείς να αγαπάς τις ταινίες τρόμου;
Αυτό σημαίνει ότι έχεις ανεξάρτητη κριτική σκέψη και ότι θα μπορούσες να γίνεις ακόμα σημαντικότερος συντάκτης για αυτό το site.

Το Horrorant είναι ένα από τα κορυφαία site του είδους στην Ελλάδα, γνωστό πλέον και στο εξωτερικό χάρη στο Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ και ίσως το horror site με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στη χώρα μας (τον Μάρτιο, το Horrorant έφτασε μέχρι και τις 1400 επισκέψεις σε μια ημέρα!).

Την τελευταία φορά που καλέσαμε ανθρώπους για αυτό το site, ικανότατοι τύποι προσχώρησαν στην ομάδα μας και συμμετείχαν ενεργά στη διοργάνωση του Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ μεταξύ των άλλων.

Οι ανάγκες του Horrorant έγιναν μεγαλύτερες και ήρθε η ώρα για μια νέα πρόσκληση.

Ψάχνουμε φίλους για συγκεκριμένες θέσεις:
Eιδήσεις από τη βιομηχανία του σινεμά τρόμου, αφιερώματα και reviews.
 

Φυσικά, αν υπάρχει κάποιος με εξειδίκευση σε συγκεκριμένο είδος (η ιστορία του σινεμά τρόμου είναι συναρπαστική) και είναι πρόθυμος να μοιραστεί τις γνώσεις του σε ένα ευρύ διεθνή κοινό, μη διστάσει να επικοινωνήσει.

Αν και οι θέσεις συντακτών είναι εθελοντικές, αυτά που θα κερδίσετε μπορεί να τα προσφέρει μόνο το Horrorant και το FilmBoy Network.

Πέρα από το ότι θα γράφετε σε ένα από τα μεγαλύτερα site του είδους και θα σας διαβάζουν άνθρωποι από ολόκληρο τον κόσμο (τον μήνα Μάρτιο είχαμε 5 χώρες με τριψήφιο αριθμό επισκέψεων και 19 με διψήφιο) και θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις ταινίες που προβάλλονται στη χώρα μας, η εμπειρία του να ζήσετε και να δουλέψετε σε ένα διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου, από την αρχή του ως και την ημέρα της διοργάνωσης, είναι το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει αυτός ο χώρος.

Αν διαβάζετε την ιστοσελίδα μας και σκέφτεστε «wow! μπορώ να το κάνω αυτό» ή νομίζετε ότι μπορείτε και έχετε όρεξη να συνεισφέρεται στην ομάδα μας, θέλουμε να σας ακούσουμε.

Στείλτε το σύντομο βιογραφικό σας στο info@horrorant.com